Șeful PSD ironizează un dosar al ministrului Lia Olguța Vasilescu: Sper să rămână în picioare, să nu fie şi el atacat cu ceva

de Roxana Petre , 06 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 20:23, 06 septembrie 2017
Șeful PSD ironizează un dosar al ministrului Lia Olguța Vasilescu: Sper să rămână în picioare, să nu fie şi el atacat cu ceva

Șeful PSD și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a făcut, miercuri, aluzii la un denunț împotriva ministrului Muncii, Lia Olguța Vasilescu, din perioada în care era primar al Craiovei, potrivit Mediafax.

Șeful PSD a făcut trimiteri ironice la un dosar instrumentat de procurorii anticorupție, în care este implicată Lia Olguţa Vasilescu, fost primar al Craiovei, şi societatea de construcţii care a construit spitalul.

„Eu am colindat mult prin ţară, de-a lungul anilor, şi este un spital cum rar vezi. Este foarte bine executat, felicit constructorul, nu ştiu cine a construit, înţeleg că acelaşi constructor care a lucrat şi în centrul vechi. Sper să rămână în picioare, să nu fie şi el atacat cu ceva”, a spus Liviu Dragnea.

În acest dosar, denunţul împotriva fostului primar Lia Olguţa Vasilescu ar fi fost făcut de unul din patronii societăţii care a construit şi noul spital.

Comentarii

  • Mihai

    06 septembrie 2017 23:32

    TEL DRUM, cel mai bun constructor Livache, nu? Cum adica Livache, nu ai auzit de ei? Ti-au construit ditamai viloiu pe 2 strazi in Alexandria si tu nu ai auzit de ei???

    raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design