Șeful PSD, Liviu Dragnea, o laudă pe Gabriela Firea pentru cum a gestionat furtuna din București

de Roxana Petre , 21 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 15:24, 21 septembrie 2017
Șeful PSD, Liviu Dragnea, o laudă pe Gabriela Firea pentru cum a gestionat furtuna din București

Șeful PSD și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a lăudat-o pe Gabriela Firea, primar al Capitalei, pentru măsurile luate, miercuri, după ce Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod galben de ploi, valabil și în București, informează Agerpres.

„Știți cum e: indiferent ce faci, nu e bine. După ce s-a întâmplat la Timișoara, apărând informația aproape la fel ca și avertizare meteorologică, autoritățile din București — și doamna primar, și celelalte autorități — au decis să ia măsuri de prevenire, măsuri de conștientizare, de comunicare, în așa fel încât cetățenii să știe că se apropie ceva. Eu cred că doamna primar general a procedat foarte bine pentru că, dacă — Doamne ferește! — era o furtună de dimensiunea celei de la Timișoara, ar fi fost acuzată că nu a luat măsuri", a declarat Dragnea, la DCNews.ro.

 

Referindu-se la traficul din București, Dragnea a menționat că primarul Capitalei are proiecte, dar se confruntă cu probleme privind achizițiile publice și legislația în domeniu, care trebuie modificată cât mai curând.

Comentarii

 • nnnx

  21 septembrie 2017 19:35

  httpspetitieonline.netpetitie46895160. Nu se mai aude nimic în media de intenția Gabrielei Firea de a prelua Metrorex.

  raspunde comentariului
 • Günter

  21 septembrie 2017 17:13

  Ce ai, draga mamei, ce-i este?! Mamă, mamă! Copilul meu are să moară! Când i cum? Iată cum. Vezi drobul cel de sare pe horn? Îl văd. i? De s-a sui mâa, are să-l trântească drept în capul copilului i să mi-l omoare! Vai de mine i de mine, că bine zici, fata mea se vede că i s-au sfârit mititelului zilele!i, cu ochii pironii în drobul de sare de pe horn i cu mânile încletate, de parcă le legase cineva, începură a-l boci amândouă, ca nite smintite, de clocotea casa. Pe când se slueau ele, cum vă spun, numai iaca i tatăl copilului intră pe uă, flămând i năcăjit ca vai de el. Ce este ? Ce v-au găsit, nebunelor?Atunci ele, viindu-i puin în sine, începură a-i terge lacrămile i a-i povesti cu mare jale despre întâmplarea neîntâmplată.....

  raspunde comentariului
 • PhoBoss, FA

  21 septembrie 2017 15:35

  Aaaaaa, AAAAAaAAA, futUNA, furtDOO, ...A!

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design