9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăTechVIDEO. Scandal în Parlament. Senator PSD, către parlamentar USR: ”Mă idiotule, mai...

VIDEO. Scandal în Parlament. Senator PSD, către parlamentar USR: ”Mă idiotule, mai termină, mă, cu instituția publică. Nu mai filma”

UPDATE. Deputatul Iulian Bulai a declarat pentru România liberă că una dintre persoanele care a fost violente a fost Andreea Cosma, fiica fostului președinte al CJ Prahova, Mircea Cosma, condamnat penal la opt ani de închisoare. ”M-au bruscat ca lumea, m-au tras de sacou, m-au împins în zid. E tris că în Parlamentul României nu putem să avem un schimb civilizat de opinii,  să dialogăm, că recurgem la puterea pumnului. Credeam că suntam altfel decât în Ucraina. Nu generalizez, nu toți din PSD și ALDE sunt la fel. Violența nu este însă justificată de niciun fel de acțiuni”. Potriivit descrierii sale, cel care îi spune ”Mă idiotule” este senatorul de Constanța Tit Liviu Brăiloiu.


Gesturi incredibile în Parlamentul României. Un deputat USR a fost bruscat și înjurat de mai mulți parlamentari PSD, pe holurile Parlamentului, pentru că îi filma.

”Colegul nostru, deputatul Iulian Bulai, a fost agresat fizic astăzi, după discursul Președintelui, de senatorul Liviu Tit Brăiloiu și de alți colegi ai acestuia pe holul Plenului Camerei Deputaților sub pretextul că filma în acest spațiu. Mi de pare un gest incalificabil care nu poate fi trecut cu vederea! Am protestat și noi gălăgios pentru niște principii, dar niciodată nu am trecut limita în acest mod”, a spus deputatul USR Ion Cristian Stelian.

Deputatul Bulaiu a postat pe Facebook un filmuleț din timpul evenimentului. În aceste se vede clar cum se apropie cu telefonul în mână, filmând, de parlamentarii PSD care stăteau pe hol.

”Nu mă bruscați, suntem în parlamentul României”, spune el, când cineva încearcă să îl împiedice să fimeze.

Supărați că au fost filmați, pesediștii reacționează: ”Ia-i, mă telefonul”.

Cel mai vehement pare a fi, din câte se vede în imagini, senatorul constănțean Ovidiu Tit Brăiloiu, care spune direct: ”Mă idiotule, mai termină mă cu instituția publică. Te-a rugat femeia să nu o filmezi. Ce instituție publică? Nu ți-e rușine? Da' du-te bă înăuntru, nu mai filma”. În acest moment, deputatul USR cere, răstit și speriat, să nu fie bruscat.

Tit Brăiloiu a fost prefect al Constanței și este fratele fostului primar de Eforie. Recent, cea despre presa spune că este prietena sa, Sabrina Nedelcu, consilier județean PSD, i-a numit ”putori” pe românii care au ieșit în stradă să protesteze împotriva ordonanței 13.

Cele mai citite

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...
Ultima oră
Pe aceeași temă