14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăTechReacția lui Dragnea, după ce Martin Schulz a afirmat că, dacă trăia...

Reacția lui Dragnea, după ce Martin Schulz a afirmat că, dacă trăia în România, ar fi mers la protestele împotriva OUG 13: Mă abțin cu greu

Șeful PSD și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a comentat, marți, declarația fostului preşedinte al Parlamentului European, Martin Schulz, care a afirmat recent că s-ar fi alăturat protestului din Piaţa Victoriei, dacă s-ar fi aflat în România.

„Nu am avut plăcerea și onoarea să discut cu domnul Schulz și mă abțin cu greu. Am fost sfătuit să mă abțin până se termină alegerile din Germania”, a spus șeful PSD.

Președintele PSD a mai spus că va da mai multe declarații cu privire la acest subiect după ce se vor termina alegerile din Germania, peste două săptămâni.

Martin Schulz, contracandidatul Angelei Merkel pentru fotoliul de cancelar, a fost întrebat, duminică, dacă își menține mesajul de susținere pentru Liviu Dragnea.

„La începutul anului, în România au fost cele mai mari proteste de după Revoluție. Dl. Liviu Dragnea voia să modifice legi care ar fi micșorat pedepsele pentru faptele de corupție. Dumneavoastră ați făcut un videoclip de susținere a dlui Dragnea în alegeri….Întrebarea mea este: ce le transmiteți românilor din Germania și din Europa în legătură cu modificările de lege propuse, care prevedeau reducerea pedepselor pentru fapte de corupție? Și cum vă poziționați referitor la Liviu Dragnea ca persoană politică?”, l-a întrebat un tânăr tânărul român.

Martin Schulz a răspuns: „Vă spun acum 3 puncte, pe care le-am transmis și domnului Dragnea personal. Aceste legi sunt absolut greșite. Și dacă aș fi fost la voi, și eu aș fi fost la demonstrații. Corupția trebuie eliminată de la rădăcini și dacă în partidul meu există corupți, eu personal voi rezolva problema. Apropo, am dat afară un vicepreședinte din fracțiunea mea, Adrian Severin (2011), exact pentru așa ceva, a răspuns Martin Schulz”, a spus el.

 

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...
Ultima oră
Pe aceeași temă