Reacția lui Dragnea, după ce Martin Schulz a afirmat că, dacă trăia în România, ar fi mers la protestele împotriva OUG 13: Mă abțin cu greu

de Roxana Petre , 12 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 17:31, 12 septembrie 2017
Reacția lui Dragnea, după ce Martin Schulz a afirmat că, dacă trăia în România, ar fi mers la protestele împotriva OUG 13: Mă abțin cu greu

Șeful PSD și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a comentat, marți, declarația fostului preşedinte al Parlamentului European, Martin Schulz, care a afirmat recent că s-ar fi alăturat protestului din Piaţa Victoriei, dacă s-ar fi aflat în România.

„Nu am avut plăcerea și onoarea să discut cu domnul Schulz și mă abțin cu greu. Am fost sfătuit să mă abțin până se termină alegerile din Germania”, a spus șeful PSD.

Președintele PSD a mai spus că va da mai multe declarații cu privire la acest subiect după ce se vor termina alegerile din Germania, peste două săptămâni.

Martin Schulz, contracandidatul Angelei Merkel pentru fotoliul de cancelar, a fost întrebat, duminică, dacă își menține mesajul de susținere pentru Liviu Dragnea.

„La începutul anului, în România au fost cele mai mari proteste de după Revoluție. Dl. Liviu Dragnea voia să modifice legi care ar fi micșorat pedepsele pentru faptele de corupție. Dumneavoastră ați făcut un videoclip de susținere a dlui Dragnea în alegeri....Întrebarea mea este: ce le transmiteți românilor din Germania și din Europa în legătură cu modificările de lege propuse, care prevedeau reducerea pedepselor pentru fapte de corupție? Și cum vă poziționați referitor la Liviu Dragnea ca persoană politică?”, l-a întrebat un tânăr tânărul român.

Martin Schulz a răspuns: „Vă spun acum 3 puncte, pe care le-am transmis și domnului Dragnea personal. Aceste legi sunt absolut greșite. Și dacă aș fi fost la voi, și eu aș fi fost la demonstrații. Corupția trebuie eliminată de la rădăcini și dacă în partidul meu există corupți, eu personal voi rezolva problema. Apropo, am dat afară un vicepreședinte din fracțiunea mea, Adrian Severin (2011), exact pentru așa ceva, a răspuns Martin Schulz”, a spus el.

 

Loading...

Comentarii

 • Emil Aluas

  13 septembrie 2017 9:19

  Cum a putut sa reziste acest Martin Schulz--mi se spune de la Bruxelles ca are doar 8 clase--, in fruntea socialistilor germani, iar acum sa candideze din partea acestora la scaunul de Chancellor ? Pentru ca si in Europa de Vest exista o clasa de neputinciosi care nu au dorit mai mult. Ar putea fi o majoritate in anumite tari, cum sunt cele meditaraniene. Ca si cei din Las Fierbinti de la noi. Educatie obligatorie ? Aceasta se aplica in SUA. Va pot povesti o experienta proprie la sosirea mea in SUA, localitatea South-Bend, Indiana. Dar... alta data. Prof. Emil Aluas, Activist Politic, Presedinte-Fonadator, Fundatia PRO WEST, Cluj-Budapesta. Blog emilaluas.blogspot.com

  raspunde comentariului
  • Mihai

   14 septembrie 2017 0:07

   Stimate domn! Am constatat ca recent ati devenit extrem de activ pe acest forum. Nu exista articol la care sa nu va exprimati transant opiniile, de obicei nu prea magulitoare pentru Romania si pentru cetatenii ei romani. In comentariul dvs. de mai sus aveti o formulare de-a dreptul jignitoare la adresa noastra si a tarii. Citez "O tara ca Romanica, cu faramiturile si umilinta din partea tuturor o etnie--imi este greu sa-i spun natiune sau tara-- fara demnitate TACE, si joaca la doua capete. Revendica insa tratament egal cu restul Vest-Europenilor. Nicioadata." Dvs. am impresia ca va credeti - sau pretideti ca ati fi - roman. Si atunci nu v-a fost oare greu sa va denigrati tara si poporul din care va trageti? Este o insulta de o badaranie strigatoare la cer! Ar trebui sa va rusinati de o asemenea formulare, chiar daca sunteti fondatorul unei fundatii Cluj-Budapesta. Sau chiar acesta o fi motivul????

   raspunde comentariului
 • dan

  12 septembrie 2017 17:51

  Nemtii astia si pesedisti sunt buni sa fie...romanii nici popi nu-s buni.

  raspunde comentariului
 • Lorica

  12 septembrie 2017 15:28

  Parlamentul Romaniei condus de 2 repetenti. Consecinta "gargara cu coruptia ".

  raspunde comentariului
 • Noaptea ca hotii

  12 septembrie 2017 14:36

  Nici socialistii europeni nu-si mai suporta penalii din Romania.

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design