13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăTechRaluca Turcan despre ultimele declarații ale șefului Guvernului: Mihai Tudose este expresia...

Raluca Turcan despre ultimele declarații ale șefului Guvernului: Mihai Tudose este expresia perfectă a înapoierii PSD în materie de economie

Premierul Mihai Tudose este lipsit de viziune și nu oferă nicio explicație coerentă, consideră prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, după cele mai recente declarații ale șefului Guvernului pe teme de economie, informează Agerpres.

"Mihai Tudose este expresia perfectă a înapoierii PSD în materie de economie. Numai PSD mai putea da un asemenea premier în 2017. Nicio explicație coerentă, nicio viziune, nicio investiție! Doar declarații grobiene în cascadă menite, de fapt, să creeze vinovați pentru eșecul guvernării PSD ALDE. Nimic bun nu poate veni în materie de economie de la un premier lipsit de viziune, un șef de partid speriat de justiție, un aliat care își vinde toți apropiații pentru a se menține la putere. Ce zice 'omul de afaceri' Tăriceanu de primitivismul șefului Guvernului?", a scris miercuri, Raluca Turcan, pe pagina sa de Facebook.

Raluca Turcan este sceptică privind informatizarea administrației publice.

"Să nu uitam că Tudose a fost ministru al economiei. România a avut un ministru al economiei fără card bancar!!! Cum o să facă Tudose PSD informatizarea administrației publice cu o asemenea abordare? PS. Când faci cumpărături cu cardul, dincolo de ușurință, este implicită și o anumită trasabilitate a veniturilor. Să fie oare declarația premierului un îndemn mascat către infractori să umble cu sacoșele de bani că altfel s-ar putea să aibă probleme?", a mai spus Raluca Turcan.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă