Raluca Turcan amenință că liberalii vor depune o moțiune dacă Guvernul nu renunță la plafonarea indemnizațiilor pentru mame

de Iulia Iancu , 18 mai 2017 - stire actualizata la ora 15:09, 18 mai 2017
Raluca Turcan amenință că liberalii vor depune o moțiune dacă Guvernul nu renunță la plafonarea indemnizațiilor pentru mame

Șefa interimară a PNL, Raluca Turcan, a anunțat că liberalii analizează depunerea unei moțiuni simple împotriva ministrului Muncii, Lia-Olguța Vasilescu, în cazul în care Guvernul nu renunță până la sfârșitul săptămânii la intenția de plafonare a indemnizației pentru mame, potrivit Agerpres.

"Solicitarea pe care PNL o adresează Guvernului este ca, până la sfârșitul săptămânii, să renunțe la intenția de plafonare a indemnizației pentru mame. Soluția stimulativă pentru creșterea natalității în România este ca indemnizația să reprezinte 85% din veniturile salariale pe ultimele 12 luni. În caz contrar, PNL va analiza depunerea unei moțiuni simple împotriva ministrului Muncii", a afirmat Turcan, într-o conferință de presă.

Ea a susținut că poziția în privința indemnizației pentru mame duce la ideea că Guvernul urmărește răzbunarea pe anumite categorii profesionale și sociale.

"Abordarea pe care PSD o are, prin persoana ministrului Muncii, este una care te face să te gândești că deja Guvernul urmărește răzbunarea pe anumite categorii profesionale și sociale care le-au fost potrivnice, pentru că vorbim despre categorii sociale care câștigă bine, care contribuie prin taxe și impozite la bugetul statului, care consumă în România și care, din nefericire, sunt lovite în fiecare zi de către actualul Guvern", a adăugat Turcan.

Comentarii

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design