18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăTechRaluca Turcan a anunțat, luni, că va candida pentru funcția de prim-vicepreședinte...

Raluca Turcan a anunțat, luni, că va candida pentru funcția de prim-vicepreședinte al PNL

Șefa interimară a liberalilor, Raluca Turcan, a anunțat, la postul de televiziune Realitatea TV, că va candida în partid pentru funcția de prim-vicepreședinte la alegerile interne.

"M-am uitat pentru conducerea viitoare să nu repetăm din erorile trecutului, una dintre erori a fost de cea de resursă umană, adică de politică de atragere a oamenilor buni din partid și la vârf și în organizații și cred că și în teritoriu și în conducerea partidului trebuie să vină mai mulți oameni implicați. (…)

Trebuie ca în conducerea partidului să fie oameni integri care să nu fie vulnerabili, pentru că în momentul în care ai o vulnerabilitate, ceilalți ți-o cunosc și ți-o speculează și, nu în ultimul rând, profesionalismul, adică acea aplicare a celor care sunt în conducere spre lucruri pe care le pot face bine, adică să fie omul potrivit la locul potrivit.

De aceea nu m-am grăbit să susțin unul dintre candidați, pentru că mă interesează foarte mult programele lor, echipele pe care le susțin și ei și care îi susțin și pe candidați în această competiție și mi-aș dori să fac parte dintr-o echipă care să poată să schimbe în bine decizia partidului", a declarat Turcan.

Ludovic Orban, Cristian Bușoi și Viorel Cataramă s-au înscris în competiția pentru președinția PNL. Convenția Națională a PNL este convocată pentru 17 iunie.

Cele mai citite

Rețetă de Conopidă la Cuptor

Ingrediente o conopidă mare (aproximatic 2 kg) 400 g de smântână cu 12% grăsime 230 g cașcaval 2 ouă o bucată mică de unt necesară pentru a unge vasul pentru cuptor o...

Enigma doctorului Socrates

Un tânăr înalt, brunet și timid stă deoparte și examinează viața din jurul lui pentru a-i da un sens, așa cum îi îndruma Socrate...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...
Ultima oră
Pe aceeași temă