Raluca Turcan: PSD și ALDE au scumpit viața românilor

de Florin Budescu , 12 octombrie 2017 - stire actualizata la ora 15:21, 12 octombrie 2017
Raluca Turcan: PSD și ALDE au scumpit viața românilor

Prim-vicepreședintele PNL, deputatul Raluca Turcan, susține că PSD și ALDE "au scumpit viața românilor", inflația "s-a reaprins și a ajuns la cel mai mare nivel al ultimilor doi ani", iar măririle salariale de pe hârtie se dovedesc o cacialma, conform Agerpres.

"Conform datelor INS publicate miercuri, prețul carburanților s-a majorat cu 2,19 % într-o singură lună, septembrie, față de august. Exact când Guvernul Dragnea 2 a introdus prima majorare a accizei la benzină și motorină.

Și încă n-au fost luate în calcul etapa a doua a creșterii accizei și scumpirea tarifelor la electricitate. Scumpirea carburanților a fost cauza principală care a generat alte scumpiri. Din nou, cifrele INS vorbesc de la sine: în septembrie față de august, România a înregistrat cea mai mare creștere de prețuri din ultimul an (0,50%).

Într-o singură lună, prețurile produselor alimentare au crescut cu 0,54% (plus 0,61% la carnea de porc, plus 0,60 % la preparate din carne, plus 0,46% la lapte și produse lactate). Majorări de prețuri s-au înregistrat și confecții (plus 0,61%) sau la încălțăminte (plus 0,62%) și enumerarea poate continua. Inflația s-a reaprins și a ajuns la cel mai mare nivel al ultimilor doi ani", a arătat Raluca Turcan, joi, într-o postare pe pagina sa de socializare. Turcan crede că "măririle salariale de pe hârtie se dovedesc o cacialma". "Veniturile românilor sunt erodate zi de zi, măririle salariale de pe hârtie se dovedesc o cacealma.

Toate acestea au o singură cauză: politicile greșite ale guvernelor PSD-ALDE patronate de Dragnea, în complicitate cu Tăriceanu. Dragnea și Tăriceanu au mințit că nu va crește prețul carburanților prin reintroducerea supraaccizei.

Au negat apoi cu cinism evidențele scumpirilor la pompă. Sau au inventat explicații fantasmagorice", a afirmat Raluca Turcan.

Comentarii

  • un prost

    13 octombrie 2017 17:23

    RALUCA!!!!!!!!! Tot blonda ai ramas ?????Schimba-ti si tu LUCA pardon lucu

    raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design