Raluca Turcan: Guvernul Grindeanu cade în trei luni, din cauza nemulțumirilor din interior

de Mihai Diac , 20 martie 2017 - stire actualizata la ora 18:24, 20 martie 2017
Raluca Turcan

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, estimează că Guvernul Grindeanu va cădea în trei luni, din cauza nemulțumirilor din interiorul coaliției de guvernare.

"PSD-ALDE este o guvernare în derivă! Este șocantă incoerența de care dau dovadă, atât în coaliție, cât și în cadrul Guvernului. Nu există priorități, nu este o guvernare îndreptată spre viitor. Nu există nimic european în această guvernare. Este o guvernare în care contează doar controlul pe partid și obsesiile anti-justiție ale domnilor Dragnea și Tăriceanu", a scris Raluca Turcan, luni, pe Facebook.

Lidera PNL susține că Guvernul Grindeanu va cădea în trei luni, întrucât "o să-i arunce peste bord nemulțumiții din interior".

Comentarii

 • Printesa rasului

  20 martie 2017 23:11

  Mutra asta face cat 1001 de reviste Catavencu.

  raspunde comentariului
 • Impartial

  20 martie 2017 20:53

  " PSD-ALDE ESTE O GUVERNARE INCOERENTA , IN DERIVA ! NU EXISTA PRIORITATI , NU ESTE O GUVERNARE INDREPTATA SPRE VIITOR . nU EXISTA NIMIC EUROPEAN IN ACEASTA GUVERNARE . ESTE O GUVERNARE IN CARE CONTEAZA DOAR CONTROLUL PE PARTID SI OBSESIILE ANTI-JUSTITIE ALE DOMNILOR DRAGNEA SI TARICEANU ." Excelenta sinteza a situatiei guvernamentale actuale , doamna Turcan devine , pe zi ce trece , o optiune extrem de serioasa la revigorarea si afirmarea valorilor de dreapta in Romania !

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design