8.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăTechFOTO+VIDEO. PSD Constanța, lansare de candidați departe de ochii presei

FOTO+VIDEO. PSD Constanța, lansare de candidați departe de ochii presei

UPDATE 25 noiembrie, 14.56. Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Marius Țuțuianu, a postat pe pagina sa de Facebook mai multe imagini de la evenimentul de ieri, despre care spune că a fost, de fapt, lansarea candidaților PSD. ”A fost o onoare pentru mine să particip, ieri, în calitate de președinte al Consiliului Județean Constanța la lansarea candidaților PSD, în municipiul Constanța. Știu ce îmi doresc pentru acest județ și stiu că alături de primarul Decebal Făgădău și echipa PSD putem să reușim”, a afirmat acesta. Concluzia este că România liberă a avut dreptate: a fost o lansare a candidaților PSD, departe de ochii presei.

UPDATE 21.17. PSD Constanța a precizat, printr-un comunicat de presă, că evenimentul organizat la Casa de Cultură a Sindicatelor ”a confirmat calitatea de membru de partid pentru 231 de constănțeni.” ”Alături de președintele organizației municipale Decebal Făgădău la eveniment au participat Felix Stroe, președintele organizației județene, Marius Horia Țuțuianu, Mariana Gâju, precum și candidații la alegerile parlamentare din 11 Decembrie,  Tit-Liviu Brăiloiu, Iulian Iancu, Mircea-Titus Dobre, Cristina Dumitrache, George Vișan, Radu Babuș și Nicolae Moga”, se arată în comunicatul PSD. 

PSD Constanța și-a lansat, astăzi, candidații la alegerile parlamentare fără să invite reprezentanții presei la eveniment.

Deși se știa de câteva zile că toți candidații partidului sunt convocați pentru joi, la ora 17.30, în sala mare a Casei de Cultură din Constanța, niciunul dintre aceștia nu a recunoscut că este vorba despre lansarea oficială. ”Avem o întâlnire de lucru tehnică despre alegeri”, a spus Florin Gheorghe, deputat și candidat.

Surpriză, însă. Azi, la ora 18.00, toți candidații PSD Constanța erau pe scena Casei de Cultură, iar sala era plină de membri. De altfel, mulți dintre aceștia au fost convocați prin SMS la evenimentul din această seară.

Pe scenă sau în sală au fost văzuți toți candidații PSD, inclusiv Iulian Iancu, prezent pe liste, dar care nu este constănțean, majoritatea primarilor social-democrați, membri importanți ai partidului, cum ar fi președintele Consiliului Județean, și, evident, președintele organizației județene. Prezentatorul evenimentului a fost Decebal Făgădău, șeful de campanie a PSD și primarul municipiului Constanța. Nu a fost văzut nici un reprezentant de la București al partidului.

Candidații s-au prezentat, fiecare în parte, și le-au adresat câteva cuvinte celor din sală. Ca la orice lansare, nu au lipsit aplauzele îndelungi.

După prezentarea candidaților, staff-ul PSD s-a retras în sala mică. Nimeni nu a știut să spună de ce.

PNL Constanța și-a lansat oficial, ieri, candidații, tot în sala mare a Casei de Cultură. Invitat a fost Ilie Bolojan, secretarul general al partidului. Primul rând din sală a fost rezervat presei.

Cele mai citite

Avioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters,...

Bătălia pentru București – de la trivializare, la concept

Alegerile locale din București sunt importante pentru că dau trendul politic pentru celelalte competiții electorale ale anului în curs. Cătălin Cârstoiu pare a rămâne...

Real Madrid își continuă drumul către titlul cu numărul 15 în Liga Campionilor. Va întâlni pe Bayern Munchen în semifinale

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Manchester City cu scorul de 4-3, la loviturile de...
Ultima oră
Pe aceeași temă