PSD cere PNL să retragă legea prevenţiei şi "să nu mai dezinformeze publicul"

de Andrei Mărgăritescu , 13 februarie 2016 - stire actualizata la ora 18:55, 13 februarie 2016
PSD cere PNL să retragă legea prevenţiei şi "să nu mai dezinformeze publicul"

Social-democraţii le cer liberalilor să renunţe la legea prevenţiei în sănătate şi "să nu mai dezinformeze publicul" pe tema legii defăimării, proiect iniţiat de liderul partidului, Liviu Dragnea, care în opinia PSD ''îndeamnă la salvarea diferenţelor pluriculturale care dau frumuseţe societăţii''.

"Partidul Social Democrat solicită PNL să renunţe la Legea Prevenţiei în sănătate, care îi extermină pe români, obligându-i să-şi plătească tratamentul, dacă au avut ghinionul să se îmbolnăvească. Nu ne poate mira însă această idee, atâta timp cât, să nu uităm, PNL are în componenţa sa foşti membri PDL care au închis spitale şi care considerau atunci că morfina atât de necesară pentru românii grav bolnavi este un lux", anunţă social-democraţii într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

PSD afirmă că "observând reacţia opiniei publice faţă de Legea prevenţiei în sănătate", PNL a mutat dezbaterea publică "difuzând informaţii false despre Legea educaţiei pentru toleranţă".

"Cerem ferm PNL să nu mai dezinformeze publicul! Nicăieri în cuprinsul legii nu se face vreo referire care ar fi putut fi interpretată drept un atentat la libertatea de exprimare, nici în general, şi cu atât mai puţin în mediul online. Legea este una pozitivă, care îndeamnă la educaţie pentru toleranţă şi la salvarea diferenţelor pluriculturale care dau frumuseţe societăţii româneşti", se arată în comunicat.

PNL a cerut miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, retragerea proiectului iniţiat de Dragnea. "Nu vom avea linişte până când proiectul nu va fi respins definitiv de Camera Deputaţilor, pentru că PSD are acest obicei ca în momente în care publicul sau Parlamentul nu este foarte atent introduce textul şi îl promovează'', a declarat vineri copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, pe tema legii defăimării.

Comentarii

 • O defaimare pierduta!

  14 februarie 2016 17:07

  Dragnea nu ceda, autorii sunt de partea ta.

  raspunde comentariului
 • Stoian Gheorghe

  14 februarie 2016 13:27

  Legea "preventiei" a Dlui Nicolaescu, este o prostioara ! Legea 'dragnea" , a "defaimarii" este, pur si simplu COMUNISTA !

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design