Primarul Mihai Chirica, atacat dur de vicepreședintele PSD Iași, după ce l-a criticat pe Șerban Nicolae: Se situează în continuare în afara PSD. Este un abuz să transformi sediul Primăriei în tribună în care comentezi activitatea partidului din care faci parte

de Roxana Petre , 12 martie 2017 - stire actualizata la ora 21:05, 12 martie 2017
Primarul Mihai Chirica, atacat dur de vicepreședintele PSD Iași, după ce l-a criticat pe Șerban Nicolae: Se situează în continuare în afara PSD. Este un abuz să transformi sediul Primăriei în tribună în care comentezi activitatea partidului din care faci parte

Vicepreședintele PSD Iași, Ovidiu Laicu, l-a criticat pe primarul Mihai Chirica, despre care a afirmat că „se situează în continuare în afara PSD”, după ce el a lansat o serie de critici la adresa senatorului Șerban Nicolae, informează Ziarul de Iași.

Astfel, Ovidiu Laicu susține că primarul ieșean Mihai Chirica folosește tribuna Primăriei „pentru a lansa atacuri la persoană şi a cere excluderi şi demisii din partid”.

„Faptul că domnul Chirica se situează în continuare în afara PSD o demonstrează faptul că foloseşte tribuna Primăriei Iaşi pentru a lansa atacuri la persoană şi a cere excluderi şi demisii din partid. Consider că este un abuz să transformi sediul Primăriei, locul tău de muncă plătit din banii cetăţenilor, în tribună în care comentezi activitatea partidului politic din care faci parte. Ne desolidarizăm total de orice declaraţie politică a domnului Chirica. Ca şi în zilele în care era vârf de lance al propagandei anti-PSD, dânsul acţionează şi acum în nume propriu, ignorând forurile statutare ale organizaţiei judeţene a partidului. Domnul Chirica pare deranjat că trebuie să respecte democraţia internă de partid” a spus Ovidiu Laicu.

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat, vineri, că în condiţiile în care conducerea PSD nu susţine amendamentele pe care senatorul Şerban Nicolae le-a propus la legea graţierii, atunci filialele judeţene ar trebui să ceară excluderea sa din partid, pentru că este afectată imaginea PSD.

„Românii au experienţa democratică autentică şi ştiu să penalizeze de fiecare dată orice exces sau deviere de la drumul drept. Îmi amintesc cu tristeţe modalitatea jenantă în care domnul Şerban Nicolae şi-a permis să vorbească despre mine în Comitetul Executiv al PSD, când s-a propus demiterea mea din funcţiile politice. Sper că dacă intră în contradicţie cu conducerea partidului, toate organizaţiile judeţene să ceară excluderea lui din PSD pentru maniera autoritară şi individuală prin care expune imaginea partidului. Domnul Şerban Nicolae are tendinţa să se pronunţe despre persoane pe care nu le cunoaşte şi e un lucru mai puţin potrivit pentru un om care este preşedintele comisiei juridice din Senat”, a afirmat Mihai Chirica.

Comentarii

  • Imaginea PSD

    13 martie 2017 16:36

    Imaginea asta este compromisa iremediabil. Ar trebui o curatenie de Pasti, adica eliminarea coruptilor, spagarilor, hotilor, cap de lista fiind Dragnea si Serban Nicolae. Dar PSD prefera sa ramana unit in coruptie, hotie si tradarea intereselor tarii!

    raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design