13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăTechPreședinta interimară a PNL, Raluca Turcan, a declarat că partidul este praf....

Președinta interimară a PNL, Raluca Turcan, a declarat că partidul este praf. Alina Gorghiu se simte vizată

Fosta președintă a PNL, Alina Gorghiu, i-a dat o replică actualului lider interimar al partidului, Raluca Turcan, după ce aceasta afirmase că PNL "a fost praf".

„Sunt penibili şi ridicoli cei din PNL care vorbesc despre soarta PNL identică cu cea a PNŢCD. Este un discurs superficial şi nu pot să înţeleg cum cineva care are pretenţia că este membru al PNL, care este în conducerea PNL să spună că partidul este praf, câtă vreme partidul este format din membri. Este suma membrilor săi pe care nu ai voie să îi jigneşti indiferent care este numele tău”, a declarat fostul preşedinte al PNL, Alina Gorghiu, citată de Mediafax.

Întrebată dacă îi reproşează Ralucăi Turcan declaraţia făcută la Cluj, Alina Gorghiu a afirmat că numele nu este relevant.

„Eu nu am să spun un nume pentru că este nerelevant numele. Mi-aş reproşa şi mie dacă aş avea din greşeală o declaraţie de genul acesta. Eu nu cred că trebuie să jigneşti membri PNL care au muncit. Poţi să nominalizezi o persoană care a ales o strategie greşită. Poţi să te cerţi pe tine în oglindă că ai votat cot la cot cu toată conducerea pentru a lua o decizie, dar nu cred că poţi sau ai voie să jigneşti tot partidul şi toţi membri săi spunând că sunt praf”, a adăugat Alina Gorghiu.

Raluca Turcan a declarat, la Cluj, că PNL "a fost praf".

"Gândiţi-vă că am fi ajuns la guvernare cu acest partid care scârţâie din toate încheieturile. Credeţi sincer că PNL ar fi fost mai breaz la guvernare decât cei de acum? (…) Imediat ce am fost aleasă în funcţie, am comandat un raport profesionist pentru a înţelege ce s-a întâmplat cu PNL. Concluzia acestui raport a fost că, în pofida unor rezultate foarte bune, Partidul Naţional Liberal a fost praf. Am spus-o şi o repet cu riscul de a deranja”, a declarat Raluca Turcan, la Cluj.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă