18 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăTechPNL anulează LANȚUL UMAN împotriva lui Ponta. Cum motivează Blaga decizia

PNL anulează LANȚUL UMAN împotriva lui Ponta. Cum motivează Blaga decizia

Partidul Național Liberal a decis, miercuri, să anuleze mitingul împotriva premierului Victor Ponta, ce urma să aibă loc vineri.

Decizia a fost anunțată miercuri, de copreședintele PNL Vasile Blaga, în urma ședinței Biroului Permanent Național al PNL.

El a spus că liberalii au decis să renunțe la organizarea ”lanțului uman” care urma să aibă loc la Palatul Pasrlamentului, vineri, în ziua dezbaterii moțiunii de cenzură în Parlament, hotărârea fiind luată în condițiile în care marți Primăria Capitalei a emis autorizație de miting și pentru PSD, pentru aceeași zi, același loc și aceeași oră.

”Nu dorim să fie incidente și nu dorim să fim părtași la evenimente ca acelea din iunie 1990 pentru că, din toate informațiile pe care le aveam, ne așteptam la acest lucru”, a spus Blaga, în urma ședinței BPN al PNL.

Vasile Blaga a anunțat, marți, că în cursul vineri,când se va dezbate moţiunii de cenzură, liberalii vor face un lanţ uman pe latura dinspre Calea 13 Septembrie.

Citește și: Moțiunea de cenzură a PNL, dezbătută marți cu ambasadorii acreditaţi la Bucureşti

Co-președintele PNL  a precizat, marţi seară, la Gândul Live, că PNL a depus la Primăria Generală a Capitalei, cu cinci zile înainte, cererea pentru a face un lanţ uman în jurul Parlamentului, în ziua discutării moţiunii, vineri, începând cu ora 10.00.

“Astăzi, surpriză la Primăria Generală a Capitalei: două mitinguri, au venit şi pesediştii. Şi atunci apucă-te şi împarte în două cercul din jurul Parlamentului, pe partea dinspre Academie cei care ne susţin pe noi şi proiectul nostru, pe partea cealaltă ei. Incredibil. Spre Parcul Izvor, PSD-ul, aşa a zis domnul Oprescu, şi noi pe partea cealaltă. Ăsta este Victor Ponta. (…) Pe de o parte ne ameninţă, să încerce să-i timoreze pe cei mai slabi de înger, pe de altă parte îşi trimite trupele să facă o contramanifestaţie”, a susţinut liderul liberal.

Blaga a adăugat că liberalii “se aşteaptă la provocări”.

“Vom avea propiii noştri oameni de ordine, le-am transmis colegilor să nu riposteze în niciun fel, pentru că vor încerca să ducă la îndeplinire visul domnului Ponta, bătaie în stradă şi alte lucruri de genul ăsta. (…) Ne aşteptăm la provocări”, a mai susţinut el.

 

 

 

Cele mai citite

Introducere în lumea lansetelor feeder

Pescuitul la feeder a devenit una dintre cele mai apreciate tehnici de pescuit în rândul pescarilor profesioniști și amatori din România. Atracția pentru această...

Introducere în lumea lansetelor feeder

Pescuitul la feeder a devenit una dintre cele mai apreciate tehnici de pescuit în rândul pescarilor profesioniști și amatori din România. Atracția pentru această...

Jens Stoltenberg: România are un rol esențial în apărarea flancului estic al NATO

România este esențială pentru apărarea flancului estic al NATO, a spus Jens Stoltenberg, șeful NATO, după discuția avută marți cu președintele Klaus Iohannis, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă