20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăTechPNL a început să lucreze la un program de guvernare

PNL a început să lucreze la un program de guvernare

Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, a anunțat joi, că liberalii lucrează intens la un program de guvernare şi anunţă că acesta va fi gata în ianuarie, informează Mediafax.

Cătălin Predoiu s-a întâlnit, miercuri, cu reprezentanților comisiilor de specialitate din noul PNL și le-a cerut să integreze politicile de guvernare într-un ”program coerent care să urmărească proiectul de țară prezentat de președintele Klaus Iohannis în campanie și programul PNL”.

”În perioada imediat următoare toți colegii, pe comisii, vor avea întâlniri sectoriale în care vor discuta armonizarea politicilor pe care le-au elaborat până acum și până la sfârșitul lui decembrie la rândul meu voi avea discuții bilaterale cu fiecare grup de lucru în funcție de domeniul de activitate. Deci aceste lucruri sunt într-o dinamică care să ne permită să facem lucruri de calitate”, a menționat Cătălin Predoiu.

El a susținut că ”undeva spre finalul lunii ianuarie” va fi finalizat programul de guvernare prin ”corelarea” politicilor care ”deja există”. ”Nu plecăm la treabă pe un teren gol, există politici elaborate deja în cadrul partidului, dar ele trebuie puse în acord cu actualitatea, cu dinamica pe care ne-o oferă guvernarea proastă a domnului Ponta”, a mai spus Predoiu.

El a menționat că discuțiile nu au vizat structura viitorului guvern propus de PNL, portofoliile sau posibilii miniștri.

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, miercuri, că a primit mandat din partea co-preşedinţilor partidului pentru redactarea programului de guvernare şi a susţinut că PNL are forţa să pregătească atât guvernarea, cât şi o strategie de preluare a acesteia.

Cele mai citite

Preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, încă 60 de zile de control judiciar

Procurorii anticorupţie au prelungit cu încă 60 de zile măsura preventivă a controlului judiciar faţă de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, au...

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...
Ultima oră
Pe aceeași temă