15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăTechPavelescu (PNŢCD): Vrem să intrăm în Parlament, cu grupuri parlamentare

Pavelescu (PNŢCD): Vrem să intrăm în Parlament, cu grupuri parlamentare

Obiectivul PNŢCD pentru 2016 este intrarea partidului în Parlament cu grupuri parlamentare, a declarat sâmbătă Aurelian Pavelescu, preşedintele PNŢCD, citat de Agerpres. 

'Ne propunem pentru 2016 intrarea cu grupuri parlamentare, după ce în 2012 partidul a reintrat în Parlament pentru prima dată după 1996. Alegerile locale reprezintă o etapă foarte importantă, etapă ce va dovedi că partidul s-a deschis, s-a întinerit, s-a modernizat şi oferă soluţii românilor altele decât partidele corupte, care au pus monopol pe ţară,' a declarat, în conferinţă de presă, liderul PNŢCD. 

Aurelian Pavelescu a subliniat că a fost începută construcţia partidului filială cu filială, un demers considerat 'anevoios şi dificil', în condiţiile în care 'mare parte a populaţiei nu mai are încredere în partidele politice şi nu vrea să se mai implice în politică'. 

Preşedintele PNŢCD a anunţat că noul lider interimar al filialei judeţene Bihor este Gelu Pop. 

'Am reorganizat partidul în cele mai multe dintre judeţele ţării. Bihorul este unul dintre judeţele în care a fost reorganizat de la zero. Este una dintre rarele excepţii în care PNŢCD-ul nu a funcţionat ani de zile.(…) Proiectul partidului este de nouă generaţie, pe principiile fondatorilor partidului, ţinând cont, înainte de toate, de principiile morale şi de morala creştină. Considerăm că România are nevoie astăzi de principii morale şi de o chemare a creştinilor de toate confesiunile pentru a apăra familia creştină, pentru a apăra tradiţiile, naţiunea română, valorile istorice, pe care PNŢCD-ul întotdeauna le-a apărat şi promovat,' a afirmat preşedintele PNŢCD. 

Manager al unei companii de transport, Gelu Pop, 33 de ani, căsătorit, un copil, şi-a manifestat dorinţa de a resuscita organizaţia judeţeană. 

'Cred cu tărie că societatea noastră merge pe un drum oarecum greşit din perspectiva moralităţii şi cred că noi, ca oameni, ca familii, trebuie să schimbăm acest lucru şi să revenim la normalitate. Am identificat mai multe probleme ale societăţii, din perspective morale şi respectiv profesionale. (…) Caut să aduc o îmbunătăţire a vieţii omului, începând cu familia, şi în acelaşi timp, să pregătim o echipă foarte bine pregătită pentru alegeri,' a spus preşedintele interimar al PNŢCD Bihor. 

Cele mai citite

Proiect de pace durabilă

Anulată de două războaie în curs, Ucraina și Gaza, și umbrită de conflicte potențiale, precum cel din jurul Taiwanului, pacea este din nou tematizată....

Rolul ficatului în eliminarea toxinelor din organism

Una dintre principalele funcţii ale ficatului este detoxifierea. Acest organ esenţial al organismului este responsabil pentru metabolizarea şi eliminarea toxinelor, curăţarea sângelui prin filtrarea...

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....
Ultima oră
Pe aceeași temă