14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăTechPartidele naţionaliste din România, PRU, PRM şi PND, vor constitui o alianţă...

Partidele naţionaliste din România, PRU, PRM şi PND, vor constitui o alianţă politică, intitulată BINE

Partidele naționaliste din România vor constitui o alianță politică, numită Blocul Identității Naționale în Europa (BINE), protocolul de constituire fiind semnat duminică, iar cererea de înregistrare la Tribunal urmând a fi transmisă săptămâna viitoare, potrivit Mediafax. Formațiunile politice care vor forma noua alianță sunt Partidul România Unită, Partidul Noua Dreaptă și Partidul România Mare. 

„Astăzi (duminică, n.r.) am semnat protocolul de constituire al Alianţei politice pe care o vom înregistra la Tribunal săptămâna viitoare – Blocul Identităţii Naţionale în Europa, denumită prescurtat <BINE>. Forurile de decizie ale PRU, PRM şi PND au constituit această alianţă în data de 25 martie, de <Buna Vestire>. A fost cea mai bună veste care putea să vină pentru naţionaliştii din România.

După 27 de ani de fărămiţare, de dezbinare pe partea naţionalistă a eşichierului politic, iată că astăzi cele trei partide reprezentantive pentru naţionalismul din România şi-au dat mâna şi sunt hotărâte să facă bine România”, a spus Bogdan Diaconu, care a precizat că sloganul noii alianţe va fi „Facem BINE România!”.

Bogdan Diaconu a mai spus, răspunzând unei întrebări, că nu există niciun proiect comun între PRU sau persoana sa şi fostul prim-ministru Victor Ponta.

„Bogdan Diaconu are o colaborare cu Adrian Popescu şi cu Tudor Ionescu. PRU are o colaborare cu PRM şi cu Noua Dreaptă. Aceasta este formula politică care ne vom prezenta în alegerile care vor urma şi în faţa românilor. Nu există niciun proiect comun între PRU sau Bogdan Diaconu şi fostul prim-ministru Victor Ponta şi nu vom mai permite nimănui să folosească naţionalismul românesc pentru a-şi duce bătăliile de putere din PSD sau din altă parte”, a spus Bogdan Diaconu.

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă