5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăTechMircea Diaconu respinge o posibilă candidatură din partea PSD la alegerile pentru...

Mircea Diaconu respinge o posibilă candidatură din partea PSD la alegerile pentru Primăria Capitalei

Numele europarlamentarului Mircea Diaconu apare în bătălia anului 2016 pentru fotoliul de la Primăria Capitalei, într-un sondaj al PSD. În replică, fostul ministru al Culturii a negat posibilitatea de a candida la Primărie din partea social-democraților, duminică, la Antena 3.

Deși mai sunt trei luni până la alegerile locale, cel mai mare partid din România nu și-a lansat niciun candidat pentru București. Totuși, într-o cercetare de piață făcută de PSD apare numnele lui Mircea Diaconu.

”Oricine poate să mă listeze, să întrebe orice despre mine, sunt persoană publică. NU e prima dată când se întâmplă asta. Dar nu m-a întrebat nimeni de acest lucru. (…) Nu candidez la Primărie. Nu m-a sunat nimeni, nu m-a întrebat nimeni, cred că e o invenție”, a răspuns europarlamentarul Mircea Diaconu, duminică, la emisiunea Punctul de întâlnire, de la Antena 3.

Mai mult, chiar dacă ar lua în calcul o candidatură, actorul Mircea Diaconu spune că ar merge pe cont propriu. ”Voi fi independent la nesfârșit. Și chiar dacă voi candida, voi face asta singur, fără sponsori, fără partid”, susține Mircea Diaconu.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă