19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăTechMarian Neacşu rămâne coordonatorul campaniei PSD la alegerile locale

Marian Neacşu rămâne coordonatorul campaniei PSD la alegerile locale

Marian Neacşu rămâne coordonatorul naţional al campaniei PSD la alegerile locale, a declarat liderul partidului, Liviu Dragnea, miercuri, la Parlament, informează Agerpres.

“Da, rămâne. Este implicat foarte serios, merge şi prin judeţe şi chiar sunt mulţumit de modul cum organizează lucrurile”, a precizat Liviu Dragnea, întrebat dacă Marian Neacşu va coordona în continuare campania PSD pentru alegerile locale având în vedere că a fost condamnat definitiv într-o cauză penală. 

Preşedintele PSD a explicat că sentinţa primită de Neacşu este legată de o viitoare candidatură a acestuia la parlamentare şi nu de munca de partid. 

“Da, aia (condamnarea – n.r.) este legată de candidatură. Munca în partid nu este interzisă”, a afirmat Dragnea. 

Deputatul PSD Marian Neacşu, secretar general al formaţiunii social-democrate, a fost condamnat definitiv, luna trecută, de judecătorii de la ÎCCJ la şase luni închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de conflict de interese, după ce şi-a angajat nelegal fiica la biroul său parlamentar. Instanţa a stabilit în cazul deputatului PSD un termen de încercare de 2 ani şi 6 luni.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Curiozități despre Paștele Catolic: de la tradiții în Marea Britanie până la ouăle de ciocolată din Statele Unite.

Paștele catolic în 2024 se sărbătorește duminică, 31 martie. Iată 12 lucruri interesante despre Paștele Catolic: Fiecare copil din Marea Britanie primește în medie 8,8...

Liderul ATP a rămas fără antrenor. Djokovic l-a concediat pe Goran Ivanisevic

După începutul dezamăgitor de sezon, în care nu a reușit să cucerească niciun titlu, tenismenul sârb Novak Djokovic a luat o decizie radicală și...

Românii din Spania se încred în România: trimit bani, transferă expertiză și atitudine sănătoasă

Repatriot, platforma care conectează românii din afara granițelor cu țara, a condus misiunea economică România-Spania, desfășurată în perioada 21-27 martie în Barcelona și Insulele...
Ultima oră
Pe aceeași temă