Ludovic Orban salută achitarea lui Vasile Blaga: Mă bucur pentru colegul meu, practic nu a părăsit niciodată PNL

de Mihai Diac , 30 octombrie 2017 - stire actualizata la ora 17:25, 30 octombrie 2017
Vasile Blaga

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că Vasile Blaga nu a părăsit niciodată PNL, arătând că dorește ca verdictul dat de Tribunalul București privind achitarea acestuia pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență "să fie definitiv", informează Agerpres.

"Domnul Blaga, în momentul în care a început urmărirea penală împotriva sa, ca și în cazul meu, și-a dat demisia din funcția de copreședinte și nu a mai candidat la alegerile parlamentare. Mă bucur pentru colegul meu, mă bucur că instanța a văzut că este nevinovat. Vasile Blaga, practic, nu a părăsit niciodată PNL, a făcut doar un pas înapoi atunci când asupra lui au apărut semnele de întrebare născute din procedura penală în care a fost implicat și îi doresc ca acest verdict să fie definitiv", a spus președintele PNL, Ludovic Orban, la Parlament.

Tribunalul București a decis luni achitarea lui Vasile Blaga, fost secretar general al PDL, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență. Instanța a mai dispus ridicarea sechestrului pus în timpul urmăririi penale pe averea lui Blaga.

Decizia instanței nu este definitivă, iar DNA poate face apel.

La ultimul termen al procesului din 20 octombrie, Vasile Blaga a declarat că este nevinovat și a solicitat să fie achitat.

Comentarii

 • Geoana

  30 octombrie 2017 21:54

  Blaga nu a parasit nicicand PNL la fel ca si Boc, nici cand al slugareau pe Basescu din PDL.

  raspunde comentariului
 • avem o clasa politica de toata rusinea

  30 octombrie 2017 20:20

  Daca liderul opozitiei se bucura si aplauda ca Vasile Blaga a fost achitat pe vicii de procedura si pe alte chestii de procedura...inseamna ca e jale cu politicienii nostri. De ce a fost vorba de 700 000 de euro sau de lei ca sa confiste lui Blaga? Degeaba? Nu pentru ca-i are? Si de unde-i are? Din salariu?! Niste hoti cu totii. Astept cu nerabdare achitarea lui Dragnea si alui Tariceanu...si momentul cand Ludovic Orban va aplauda scaparea acestora de hatzishul justitiei statului paralel cu hotii.

  raspunde comentariului
 • Cinte lui...

  30 octombrie 2017 19:10

  Cred ca daca a fost achitat, a fost pe vicii de proceduri ori imixtiuni politice nu pe avere constituita cu cinste si moralitate.

  raspunde comentariului
 • Koczka

  30 octombrie 2017 18:26

  Chiat daca decizia ar fi definitiva Blaga nu va mai face politica. Cred ca asta a fost si scopul acestui dosar.

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design