Ludovic Orban l-a descris pe Crin Antonescu drept „un brand liberal”: Îl voi invita să fie alături de noi în demersul de renaștere al PNL

de Roxana Petre , 16 martie 2017 - stire actualizata la ora 21:24, 16 martie 2017
Ludovic Orban l-a descris pe Crin Antonescu drept „un brand liberal”: Îl voi invita să fie alături de noi în demersul de renaștere al PNL

Liberalul Ludovic Orban, candidat la şefia PNL, l-a calificat pe fostul președinte al formațiunii, Crin Antonescu, drept „un brand liberal” și a precizat că îl va invita să facă parte „din demersul de renaștere” a partidului, informează Agerpres.

 

„Din declarațiile publice pe care le-a dat domnul Antonescu, a spus că nu va candida la nicio funcție, dar sigur că a fost președintele acestui partid, este un lider recunoscut, un lider care e chiar ca un brand liberal pe care mi-l doresc implicat în viața partidului și, în mod evident, îl voi invita să fie alături de noi în demersul de renaștere a partidului", a declarat Ludovic Orban, într-o conferință de presă.

În ceea ce privește intrarea lui Dacian Cioloș în PNL, liberalul a arătat că fostul premier este binevenit, locul lui fiind în PNL, partid care l-a sprijinit de-a lungul timpului. „E decizia domnului Cioloș dacă se înscrie sau nu în PNL. În ceea ce mă privește, am spus public că e binevenit, că locul lui e în PNL că, de fapt, de-a lungul timpului, PNL l-a sprijinit pe Dacian Cioloș chiar dacă nu a fost membru PNL cu acte în regulă. (...) M-aș fi bucurat foarte mult dacă s-ar fi înscris în PNL înainte de alegerile parlamentare (...) și dacă ar fi candidat ca și premier ca membru al PNL și ca reprezentant în comunicarea publică al PNL", a mai spus Orban.

 

 

Comentarii

 • #

  17 martie 2017 3:18

  Un brand ca si tine.

  raspunde comentariului
 • Devil Shaiseh

  17 martie 2017 2:04

  Cand vom scapa de politicienii de plastilina? PNL este in declin tocmai datorita unor politicieni ca Tariceanu, Crin Antonescu si Ludovic Orban. Aceste remarcabile starlete ale pornografiei politice au transformat un partid respectabil in lupanar.

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design