Ludovic Orban l-a descris pe Crin Antonescu drept „un brand liberal”: Îl voi invita să fie alături de noi în demersul de renaștere al PNL

Liberalul Ludovic Orban, candidat la şefia PNL, l-a calificat pe fostul președinte al formațiunii, Crin Antonescu, drept „un brand liberal” și a precizat că îl va invita să facă parte „din demersul de renaștere” a partidului.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 16.03.2017 - 21:24

Liberalul Ludovic Orban, candidat la şefia PNL, l-a calificat pe fostul președinte al formațiunii, Crin Antonescu, drept „un brand liberal” și a precizat că îl va invita să facă parte „din demersul de renaștere” a partidului, informează Agerpres.

 

„Din declarațiile publice pe care le-a dat domnul Antonescu, a spus că nu va candida la nicio funcție, dar sigur că a fost președintele acestui partid, este un lider recunoscut, un lider care e chiar ca un brand liberal pe care mi-l doresc implicat în viața partidului și, în mod evident, îl voi invita să fie alături de noi în demersul de renaștere a partidului", a declarat Ludovic Orban, într-o conferință de presă.

În ceea ce privește intrarea lui Dacian Cioloș în PNL, liberalul a arătat că fostul premier este binevenit, locul lui fiind în PNL, partid care l-a sprijinit de-a lungul timpului. „E decizia domnului Cioloș dacă se înscrie sau nu în PNL. În ceea ce mă privește, am spus public că e binevenit, că locul lui e în PNL că, de fapt, de-a lungul timpului, PNL l-a sprijinit pe Dacian Cioloș chiar dacă nu a fost membru PNL cu acte în regulă. (...) M-aș fi bucurat foarte mult dacă s-ar fi înscris în PNL înainte de alegerile parlamentare (...) și dacă ar fi candidat ca și premier ca membru al PNL și ca reprezentant în comunicarea publică al PNL", a mai spus Orban.

 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...