Liviu Dragnea anunţă că Victor Ponta va reveni în prima linie în PSD. Fundaţia nu e un pericol pentru partid

de Carla Popa , 10 februarie 2016 - stire actualizata la ora 21:39, 10 februarie 2016
Liviu Dragnea anunţă că Victor Ponta va reveni în prima linie în PSD. Fundaţia nu e un pericol pentru partid

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat miercuri seara că relaţia sa cu fostul premier şi lider PSD, Victor Ponta, este "foarte bună", cei doi comunicând "de două-trei ori pe zi". 
"Comunic cu Victor cred că de două-trei ori pe zi, şi dacă e în ţară, şi dacă e plecat, şi pe WhatsApp, şi pe sms-uri, şi direct, la telefon. Relaţia este foarte bună, totuşi sunt ani de zile în care am stat alături. Eu am fost lângă el în toţi aceşti ani în care a fost preşedintele partidului şi şeful guvernului", a declarat Liviu Dragnea, la România TV, transmite Agerpres

El a apreciat că Victor Ponta va reveni în prima linie a PSD. "Eu cred că Victor Ponta va reveni în prima linie, sper, a partidului, este o figură importantă în PSD, o figură publică importantă în România. L-am şi invitat public pe Victor Ponta, ieri, să vină lângă mine, aşa cum eu am stat lângă el şase ani. Din partea mea, nici în privat, nici în public, nu o să vedeţi vreodată ceva rău spus despre Victor Ponta, ba dimpotrivă. Şi o fac cu toată sinceritatea", a declarat Dragnea. 

Preşedintele PSD a susţinut că cei care vor face parte din viitoarea fundaţie a lui Victor Ponta nu vor avea nicio problemă în partid. Întrebat dacă această fundaţie îi încurcă planurile politice, Liviu Dragnea a răspuns:"Categoric, nu. Am spus-o şi lui în privat, am spus-o şi public, categoric, nu". 

"Nu este un proiect politic al lui Victor Ponta, este o fundaţie, pentru care eu şi acum îl încurajez şi îi doresc succes în proiectele pe care vrea să le dezvolte cu acea fundaţie. Şi nici vreun membru PSD, care este în acea fundaţie, nu are nicio problemă în partid", a adăugat preşedintele PSD. 

Comentarii

  • Stoian Gheorghe

    12 februarie 2016 9:46

    In vis, nu comunica cu ponta ? Cu si fara ponta, cu si fara "fundatiune" pe care ponta s-ar putea s-o "conduca" din puscarie !, tot atata ! Adica 0 taiat in patru dupa alegerile parlamentare pt.psdpunralde "felix motanul" !

    raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design