20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăTechLiderul TSD Cluj cere demisia lui MIhai Sturzu

Liderul TSD Cluj cere demisia lui MIhai Sturzu

Președintele TSD Cluj-Napoca, Horia Nasra,  a declarat că liderul TSD, Mihai Sturzu, trebuie să demisioneze din funcție. De asemenea, Nasra a ținut să sublinieze că declarațiile lui Sturzu la adresa lui Liviu Dragnea la Congresul PSD nu reprezintă punctul de vedere al organizației de tineret a partidului, potrivit Mediafax

Horia Nasra a declarat, miercuri, că speră ca, măcar ”în al doisprezecelea ceas”, Mihai Sturzu ”să renunțe la ipocrizie și să nu uite cum a fost impus de seniori președinte al TSD în 2013, fără a avea contracandidat”.

”Mihai Sturzu trebuie să demisioneze de la conducerea TSD. Declarațiile sale făcute la Congresul PSD nu reprezintă punctul de vedere al TSD. Sunt avioane de hârtie. De ce nu l-a contracandidat pe Liviu Dragnea în 11 octombrie? Cât despre Roșia Montană, laicitatea stângii și societate civilă, cred că trebuia să vorbească acum doi ani, acum șase luni. Nu l-a cenzurat nimeni în PSD să-și exprime liber opinia. Sper ca măcar în al doisprezecelea ceas să renunțe la ipocrizie și să nu uite cum a fost impus de seniori, președinte al TSD în 2013, fără a avea contracandidat”, a spus Nasra.

Citește și: Mihai Sturzu, oprit la intrarea în sediul PSD. Reacția lui Dragnea

Liderul TSD, Mihai Sturzu, a lansat, la Congresul PSD de duminică, o serie de critici la adresa conducerii şi a lui Liviu Dragnea, cerând ca alegerile interne de săptămâna trecută să nu fie validate, pe motiv că a existat un singur candidat, adăugând că abia atunci va fi făcut ”un puternic gest împotriva comunsimului”.

Liderul TSD mai spunea că validarea actualui congres ar însemna astfel validarea comunismului. “Oameni buni, vă propun ca acest congres să nu valideze alegerile de săptămâna trecută. Sunt convins că PSD ar putea da minim doi candidați la președinție și sigur vom avea 500.000 de oameni care să vină la vot. Și atunci vom face un puternic gest împotriva comunismului”.

Acesta a avut critici şi pentru selecţia de candidaţi pentru funcţiile de vicepreşedinte, dând de înţeles că deciziile s-au luat în cerc restrâns şi au fost impuse partidului. El a candidat la congres pentru o funcție de vicepreședinte, dar a pierdut.

Disensiunile dintre Mihai Sturzu şi Liviu Dragnea au început imediat după ce acesta din urmă a preluat conducerea interimară a PSD. Liderul partidului a criticat organizarea TSD, care este ”o simplă oglindă a organizării în PSD”, şi a propus ca tinerii social-democraţii să vină cu plusvaloare în partid şi să susţină oameni cu experienţă, fără a mai copia din metodele de conducere şi organizare de la centru.

Cele mai citite

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

Maestrul Victor Rebengiuc și actrița Mariana Mihuț au primit titlul de „ Cetățean de Onoare” al Ploieștiului

Actorii Mariana Mihuţ şi Victor Rebengiuc au primit, miercuri, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului...

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...
Ultima oră
Pe aceeași temă