5.2 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăTechLiberalii fac lanţ uman de la ora 11 în jurul Parlamentului

Liberalii fac lanţ uman de la ora 11 în jurul Parlamentului

Moţiuea de cenzură a PNL, intitulată "PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă", va fi supusă dezbaterii şi votului plenului reunit al celor două Camere, joi, de la ora 11, liberalii organizânt în acelaşi timp o manifestaţie în faţa Palatului Parlamentului.

PNL şi USR solicită retragerea încrederii acordată Guvernului Tudose, pentru a opri distrugerea economiei şi scoaterea României din UE, afirmând că demiterea Guvernului trebuie să ducă la abogarea OUG care au generat „haosul fiscal”, potrivit textului moţiunii de cenzură. ”

”Vă îndemnăm să votaţi pentru adoptarea acestei moţiuni de cenzură şi retragerea încrederii acordată guvernului Tudose, pentru că ştim că este singurul lucru corect care mai rămâne de făcut în acest moment. Prin votul dumneavoastră, opriţi distrugerea economiei, încetaţi atacul la Justiţie, nu scoateţi România din Uniunea Europeană!”, afirmă PNL în moţiunea de cenzură intitulată „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”.

PNL susţine că demiterea Guvernului Tudose trebuie să ducă “imediat şi automat la abrogarea ordonanţelor de urgenţă care au generat haosul fiscal şi să oprească atacul la independenţa Justiţiei”. „Actuala guvernare PSD-ALDE a reuşit într-un timp record să provoace un haos generalizat în toate domeniile vitale – de la sănătate şi educaţie, la fiscalitate, justiţie sau infrastructură”, arată PNL.

Liberalii susţin că beneficiile unei creşteri economice substanţiale au fost anulate de măsurile populiste şi haotice luate în economie de "cuplul de economişti de renume mondial Dragnea – Tudose împotriva mediului de afaceri şi a contribuabililor oneşti din această ţară".

“Iresponsabilitatea, prostia şi ticăloşia sunt puse împreună de Dragnea şi camarila sa într-o combinaţie letală, care nu poate conduce România decât spre dezastru!”, se mai arată în moţiune.

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

ICCJ discută contestația asupra deciziei BEC privind Dreapta Unită

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) discută, în ziua de 19 martie 2024, contestația asupra deciziei prin care Biroul Electoral Central (BEC) a...

Ciucă și Ciolacu le prezintă filialelor din București candidatul unic. Cel mai probabil este Cîrstoiu. Se așteaptă reacția Gabrielei Firea

Liderii PNL și PSD, Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, se întâlnesc, marți dimineață, cu liderii filialelor din București ale ambelor partide, pentru a le...
Ultima oră
Pe aceeași temă