15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăTechGuvernul Ponta, sprijinit în UNANIMITATE de PSD. Ce spune Liviu Dragnea

Guvernul Ponta, sprijinit în UNANIMITATE de PSD. Ce spune Liviu Dragnea

CEx-ul PSD a votat, luni, în unanimitate, sprijinul pentru menţinerea la guvernare cu Victor Ponta premier, acesta precizând că va rămâne la Palatul Victoria atâta vreme cât va avea sprijinul Coaliţiei de guvernare, informează Mediafax.

La finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD, Ponta a declarat că “Mergem mai departe. Este important să avem stabilitate“.

Liviu Dragnea a declarat, la rândul său, că PSD susţine Guvernul. “Comitetul Executiv a luat o decizie politică, susţinem guvernarea. Situaţia nedorită rămâne, dar partidul este o instituţie politică, justiţia îşi urmează cursul, nimeni nu o interferează. S-a stabilit ca scrutinul intern de alegere a preşedintelui să fie pe 11 octombrie, iar Congresul pe 18 octombrie. Detalii o să prezinte domnul Iordache”

Ponta a precizat că opinia majoritară a celor din partid a fost că trebuie continuată guvernarea, pentru că “este o guvernare bună“, pe care nici măcar Opoziţia nu o contestă din punctul de vedere al rezultatelor economice.

 

 

Cele mai citite

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Naomi, cea mai cunoscută cântăreață transgender din România, a murit la vârsta de 47 de ani

Naomi, una dintre cele mai emblematice figuri transgender din România, s-a stins din viață la vârsta de 47 de ani. Ea a fost spitalizată...
Ultima oră
Pe aceeași temă