Gorghiu îi solicită lui Dragnea să accepte ideea alegerilor pentru primari în două tururi

de Andrei Mărgăritescu , 23 ianuarie 2016 - stire actualizata la ora 22:06, 23 ianuarie 2016
Gorghiu îi solicită lui Dragnea să accepte ideea alegerilor pentru primari în două tururi

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu i-a solicitat sâmbătă liderului PSD, Liviu Dragnea, 'să se solidarizeze cu românii care doresc o competiţie reală la alegerile locale' şi să accepte ideea alegerilor pentru primari în două tururi de scrutin. 

'Avem obligaţia să primenim clasa politică. Cred că asta nu se poate face dacă vom merge cu încăpăţânare cu acelaşi sistem de vot pentru primari, într-un singur tur. Îl invit pe liderul PSD Liviu Dragnea să fie curajos mâine, de ziua Micii Uniri, să se solidarizeze cu românii, cu societatea românească care îşi doreşte pentru locale competiţie, legitimitate şi reprezentativitate", a spus copreşedintele PNL, potrivit Agerpres

Conform acesteia, duminică 24 Ianuarie, de Ziua Unirii, ar fi cel mai bun moment pentru a putea afla răspunsul la întrebarea dacă "stânga acceptă ideea primenirii clasei politice'. 

Gorghiu a afirmat, totodată, că, din punctul său de vedere, tema alegerilor în două tururi din scrutin nu reprezintă "o polemică" cu premierul Dacian Cioloş ori cu cei de la PSD. 

"Nu avem vreun conflict sau polemică cu prim-ministrul. Subiectul nu reprezintă o polemică nici măcar cu PSD. Încercăm să găsim suport pentru a promova un lucru pe care societatea şi-l doreşte', a afirmat copreşedintele PNL Alina Gorghiu. AGERPRES/(A, autor: Daniela Malache, editor: Diana Dumitru) 
 

Loading...

Comentarii

 • sceptik

  25 ianuarie 2016 1:06

  Daca Johannis ii va ordona lui Dragnea sa accepte varianta cu doua tururi , atunci 100 Dragnea se va executa .

  raspunde comentariului
 • Pkly

  23 ianuarie 2016 23:25

  Privind ciorovaiala cu nr. de tururi de la alegerile locale seful CCR,fiind intrebat,se intreba--,,1 tur,2 tururi sau de ce nu chiar 10 tururi''?!? Zicerea asta s-ar potrivi cu o alta vorba a romanasilor,,cat mai multe si fara numar''! Culmea-culmilor, e ca la votul parlamentar din iunie 2015,privind nr. de tururi,54 de liberali din 80 au fost de acord cu 1un tur... Si sustin tot ei,liberalii,acu' pe la unele posturi tv, ca cei care au votat masiv pentru 1un tur sunt pdl-istii vopsiti in liberali. Asta e.Lume-lumeee...asta e rRomanika-bramburica !

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design