21.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăTechȘefa PNL: ”Am văzut ramurii de măslini din partea lui Ponta”

Șefa PNL: ”Am văzut ramurii de măslini din partea lui Ponta”

Co-președinta PNL, Alina Gorghiu, a declarat, luni seară, la Realitatea TV, că "nu va trece primavara" fara ca guvernul Ponta sa fie demis si si-a exprimat convingerea ca presedintele Klaus Iohannis intelege jocul "straveziu" al premierului.

"Ramurii de maslini din partea dl Ponta i-am vazut si i-a fluturat cat se poate de evident", dar nu mai crede nimeni in "buna credinta" a sa, a arătat Alina Gorghiu.

"Nu vreau sa dau date exacte dar (…) in cateva luni lucrurile astea vor fi transate printr-o motiune de cenzura, prin vointa parlamentarilor", a spus ea, subliniind insa ca "nu aducem traseisti, sa nu se sperie nimeni".

Aceasta a argumentat ca "fiecare zi cu dl. Ponta la Palatul Victoria se transforma in pierderi pentru cetatenii Romaniei, fiecare zi costa economia, imaginea publica a romanilor in afara granitelor".

In ceea ce priveste ideea lui Victor Ponta de a chema la dialog opozitia pentru Codul electoral, Alina Gorghiu s-a declarat usor "jenata" de "apetenta spre dialog" a primului-ministru, "acum, cand mandatul domniei sale e spre final".

"E disperarea tipica pentru un om la final de mandat, la final de cariera politica", a comentat ea.

Cele mai citite

Introducere în lumea lansetelor feeder

Pescuitul la feeder a devenit una dintre cele mai apreciate tehnici de pescuit în rândul pescarilor profesioniști și amatori din România. Atracția pentru această...

Introducere în lumea lansetelor feeder

Pescuitul la feeder a devenit una dintre cele mai apreciate tehnici de pescuit în rândul pescarilor profesioniști și amatori din România. Atracția pentru această...

Rishi Sunak își dorește ca Benjamin Netanyahu să aibă „ sânge rece” după atacul Iranului de sâmbătă

Premierul britanic, Rishi Sunak, l-a chemat marţi pe omologul său israelian, Benjamin Netanyahu, să dea dovadă de "sânge-rece" după atacul Iranului împotriva Israelului din...
Ultima oră
Pe aceeași temă