13.7 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăTechFOTO. Traian Băsescu stă din nou în bancă, în calitate de senator

FOTO. Traian Băsescu stă din nou în bancă, în calitate de senator

Liderul PMP, Traian Băsescu, a postat marți pe Facebook o fotografie în care apare în noua lui calitate de senator PMP, în sala Parlamentului.

“După 16 ani, din nou, în bancă. Am avut impresia că sunt, din nou, la şcoală, dar şi sentimentul profund al responsabilității calității de parlamentar”, a scris Băsescu pe Facebook.

În mai puțin de o oră, fotografia senatorului Băsescu a adunat circa 2300 de aprecieri, a fost distribuită de 104 ori și a generat 182 de comentarii. Cele mai multe dintre comentarii sunt pozitive, iar unele dintre ele se referă la viitoarele confruntări politice din Parlament.

“Macar o piedica sa-i puneti lu` domnu diriginte…mai ales daca o sa fie inginerul Motocicleanu…”, este unul dintre comentarii, cu aluzie, probabil, la Călin Popescu Tăriceanu.


Citește și: FOTO. Traian Băsescu îi trimite Elenei Udrea o fotografie din prima lui zi de senator PMP

Traian Băsescu a fost fotografiat, marţi, în sala de plen a Senatului, în timp ce îi trimitea Elenei Udrea, prin SMS, o poză cu el.


 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Securizează fiecare încăpere cu priza cu întrerupător aplicată, de la sercomelectric.ro

Nu doar sistemele de securitate sporesc siguranța unei clădiri, ci și sistemul electric este cel care face diferența. Este bine ca acesta să fie...

Cine este BOBER, castorul care a devenit subiectul #1 în trending pe Twitter România

În peisajul digital contemporan, termenul „memecoin” a căpătat o nouă dimensiune, devenind nu doar o formă de divertisment, ci și o piesă intrigantă în...

Gestionarea culturii de lucernă pentru randamente maxime

Cultura de lucernă are un rol important în agricultura modernă, prin multiplele sale beneficii. Lucerna (Medicago sativa) este o plantă furajeră perenă, din familia...
Ultima oră
Pe aceeași temă