10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăTechFOTO. Sebastian Lăzăroiu pe Facebook: Eu o voi vota pe Monica Macovei

FOTO. Sebastian Lăzăroiu pe Facebook: Eu o voi vota pe Monica Macovei

Sebastian Lăzăroiu, fostul consilier prezidenţial, a anunţat miercuri, pe Facebook, că la alegerile prezidenţiale din noiembrie va vota cu Monica Macovei. Lăzăroiu mai spune că dacă Macovei ar câştiga alegerile, acesta ar fi un început de schimbare politică în clasa politică.

El mai arată că dacă Macovei ar câştiga alegerile, atunci "mulţi vor încerca să îi urmeze exemplul, adică să fie integri, să lase ceva în urma lor şi să se lupte pentru ceea ce cred".

Sebastian Lăzăroiu nu este singurul apropiat al lui Traian Băsescu care îşi anunţă susţinerea pentru un alt candidat decât cel sprijinit de şeful statului, liderul PMP Elena Udrea, informează Medifax.

Marţi, Marian Preda, decan al Facultății de Sociologie din cadrul Universităţii Bucureşti și fost președinte al Fundației Mișcarea Populară a anunţat, printr-un mesaj video postat pe Facebook, că o va susţine pe Monica Macovei în cursa prezidenţială.

Preşedintele Traian Băsescu, care şi-a anunţat susţinerea pentru candidatul Partidului Mişcarea Populară, Elena Udrea, declara, marţi seară, într-un interviu, la B1, despre Monica Macovei, arătând că a fost "necinstită când s-a dus să facă sluj la Blaga şi acum i-a întors spatele, fără să respire".

 

Cele mai citite

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Pericol de inundații în mai multe județe din România! Hidrologii au emis cod galben și portocaliu

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, marţi, o avertizare Cod portocaliu de viituri, ce vizează până miercuri dimineaţa râuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă