14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăTechFlorin Cîţu, senator liberal: Dragnea înscrie Curtea de Conturi în PSD, urmează...

Florin Cîţu, senator liberal: Dragnea înscrie Curtea de Conturi în PSD, urmează BNR şi DNA

Senatorul PNL Florin Cîţu îl acuză pe Liviu Dragnea că urmărește ca PSD să preia controlul asupra Curții de Conturi, așa cum s-a întâmplat deja cu alte două instituții, iar după acest pas va urma politizarea conducerilor BNR și DNA.

Florin Cîțu scrie, pe Facebook, că Liviu Dragnea va politiza Curtea de Conturi urmărind ”să poată fura în linişte şi să nu răspundă penal”.

Senatorul PNL semnalează că, deşi audierile candidaţilor pentru conducerea Curţii de Conturi sunt programate pentru marţi la ora 13:00, el, în calitate de vicepreşedinte al Comisiei de buget-finanţe a Senatului, nu a primit CV-urile acestora.

”Dragnea înscrie Curtea de Conturi în PSD. Dragnea nu se mai ascunde şi nu mai are rabdare. PSD şi Dragnea nici măcar nu mai vor să păstreze aparenţele unei democraţii în România. Astăzi sunt audieri importante pentru PSD în Parlament. Curtea de Conturi se înscrie în PSD. În doar 10 luni PSD a înrolat CCR, ASF şi acum CC. Urmează BNR (90% în barca PSD deja) şi DNA. Ahh, uitasem, şi Consiliul Concurenţei a depus armele de bună voie şi deja se face util cârmaciului", susține senatorul PNL.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă