Firea, despre declarațiile lui Tudose: Nu este o abordare onestă ca un coleg să anunțe la televizor ce intenționează să facă

de Mihai Diac , 12 octombrie 2017 - stire actualizata la ora 17:11, 12 octombrie 2017
Gabriela Firea

Vicepreședintele PSD Gabriela Firea, primar al Capitalei, susține că nu este o abordare corectă ca atunci când un membru PSD are ceva de spus să o facă la televizor, și nu în interiorul partidului, informează joi Agerpres.

"Refuz să răspund unor speculații", a spus Gabriela Firea, joi, la sediul central al PSD, întrebată cum comentează eventualitatea unei demisii a premierului.

"Suntem într-un punct critic, cred că nu este corect și nu este o abordare onestă ca unul dintre colegii noștri să anunțe la televizor ceea ce intenționează să facă. Vorbesc acum despre niște principii, nu despre votul meu în CExN. Mi-aș dori din partea noastră, a tuturor mai multă responsabilitate, o concentrare mult mai adecvată față de nevoile românilor și toate aceste nemulțumiri, posibile frustrări trebuie să fie întâi anunțate în forurile de conducere, și nu în spațiul public pentru că până la urmă nu fac altceva decât să întărească poziția, să dea apă la moară criticilor noștri și să slăbească partidul ceea ce noi nu ne dorim. Pentru că am ajuns la guvernare cu un program foarte bun, pe care românii doresc să-și vadă pus în aplicare. Cum am putea noi să ne ocupăm de programul de guvernare, dacă suntem mai atenți la sondajele de opinie și la alte aspecte pe care eu le consider derizorii?", a continuat edilul Capitalei.

Întrebată dacă remanierea e dreptul premierului, Gabriela Firea a spus: "În tot ceea ce ține de activitatea Parlamentului, Guvernului și a celorlalte structuri administrative, conducătorul respectivei entități cu siguranță are un punct de vedere, dar atunci când este vorba despre funcții care sunt obținute cu susținerea partidului care a câștigat alegerile, este foarte importantă opinia partidului, oricât de mult am crede noi că am ajuns în acele posturi doar datorită charismei personale sau a calităților pe care le-am dobândit între timp".

Potrivit acestuia, PSD a câștigat alegerile și este normal să continue guvernarea.

"Cred că toate acțiunile noastre trebuie să fie îndreptate către români. Să nu uităm că cetățenii acestei țări au mare încredere în noi și ne-au votat, ne-au ales pentru a munci atât în administrația publică locală, cât și centrală. Orice coleg care are o nemulțumire sau o supărare cred că trebuie să o afirme întâi în cadrul forurilor de conducere ale partidului, și nu la emisiuni televizate. Și eu am nemulțumiri și le-am spus de fiecare dată în forurile statutare și nu m-am dus la emisiuni să spun ce am de afirmat și ce trebuie să fie reglat și corectat în interiorul partidului", a adăugat Gabriela Firea.

Comentarii

 • un prost

  13 octombrie 2017 17:14

  Lasati mai femia-n pace mai Zi tanti FIREA ! ZI

  raspunde comentariului
 • Bircea madea

  13 octombrie 2017 11:04

  Sa trezit și VRĂJITOAREA DE VOLUNTARI.sa măcane.de doi ani nu a făcut nimic prin București.Doar minciuni pt prostacii latrina 3.

  raspunde comentariului
 • Mare mincinoasa

  13 octombrie 2017 7:13

  Are o jumatate de norma la antene si la TV-Ghita, unde improasca fara rusine pe toti care nu ii convin! Are un tupeu cat Himalaia, se crede de neinlocuit, cu "charisma personala", ha, ha! Auzi la ea - "Să nu uităm că cetățenii acestei țări au mare încredere în noi". Ia mai citeste, tovarasa, ce scriu cetatenii pe forumuri despre voi si despre prestatia voastra. Fara voi ar fi un aer mai curat in Romania, ar fi locuri de munca destule, ar fi mai putina vrajba sociala. Sunteti un dezastru, ai inteles????

  raspunde comentariului
 • jan

  13 octombrie 2017 6:56

  peeszda asta murata manaca khakhat cu polonicul fiind in sprijinul lui daddy. doar i-a promis candidatura la presedintie, noo???

  raspunde comentariului
 • kalman

  12 octombrie 2017 22:31

  Nu stiu de ce ...dar gurita doamnei ma inspira la ceva foarte ....frumos......doar observati linile si cutele ei

  raspunde comentariului
 • Pupaza de la Bucuresti

  12 octombrie 2017 19:01

  Ceea ce faci tu cu banii de la buget este onest? Teatrul pe care il joci la televiziunile de casa psd, sau la ocazii, chiar si in Israel, pozand in mare patrioata, cu ie romaneasca, este onest! Nimic din ce faceti voi, pesedimea, nu este onest! JOS PSD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  raspunde comentariului
 • adi

  12 octombrie 2017 18:14

  Cu programul de guvernare mai usor. Ca trebuie sa va spalati rufele in familie, e normal, toti sunteti o apa si-un pamant dar programul de guvernare ne priveste pe toti nu doar pe cei care v-au votat dar, ghinion, exact in aia care au pus botu' a-ti lovit. De aceea scadeti in sondaje nu pentru macaneala de la TV.

  raspunde comentariului
 • schelariu

  12 octombrie 2017 17:50

  Dupa nimirea lui TUDOSE am discutat intamplator cu un BRAILEAN SI MI-A ZIS ---- Daca TUDOSE asta n-ar fi BADARAN ar fi un om de VALOARE , Atunci nu l-am crezut ,

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design