Dragnea, promisiuni în serie: Salarii majorate cu 15% în Sănătate chiar din această lună, în ianuarie urmează angajații din Educație

de Razvan Pritulescu , 24 decembrie 2016 - stire actualizata la ora 13:34, 24 decembrie 2016
Dragnea, promisiuni în serie: Salarii majorate cu 15% în Sănătate chiar din această lună, în ianuarie urmează angajații din Educație

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, anunţă, că, începând din această lună, angajaţii din Sănătate vor primi salariile mărite cu 15%, iar din ianuarie 2017 şi angajaţii din Educaţie, informează News.ro

El a precizat că îşi dorea să fie instalat, cât mai repede, un guvern legitim, un guvern care să adopte primele măsuri fiscale pe care le-a prezentat în Programul de guvernare PSD şi apoi în calendarul de implementare.

”Majorarea salariului minim pe economie de la 1.250 la 1.450 lei; eliminarea contribuţiilor pentru sănătate pentru toate pensiile; reducerea preţurilor la medicamente (prin anularea HG. 800/2016 şi ieftinirea cu 35% a medicamentelor inovative care şi-au pierdut patentul); scutirea de impozitul pe venit a pensionarilor cu pensii mai mici de 2.000 lei (peste 90% dintre pensionari); relansarea şi extinderea programului naţional de sănătate pentru Hepatita C pe baza tratamentului fără interferon, inclusiv pentru pacienţii cu grad de fibroză F3 şi dublarea burselor studenţeşti la 201 lei per student”, a spus Dragnea.

Totodată, liderul PSD a mai afirmat că unele dintre aceste măsuri ar fi trebuit adoptate înainte de 1 ianuarie.

”Cum nu avem încă un guvern votat de Parlament, în ultimele două zile am lucrat, împreună cu colegii mei, pentru a găsi soluţii ca aceste măsuri, atât de aşteptate de români, să fie aplicate măcar de la 1 februarie. Pentru că vreau ca românii să aibă mai mulţi bani în buzunare, iar tot mai mulţi să facă parte din clasa de mijloc!”, a precizat Dragnea.

 

Comentarii

 • El Prohab

  25 decembrie 2016 18:25

  La Werner vine un satrap, cam mustacios si 'nfumurat, si-i zice scurt e iapa mea, si nimeni n-o va-ncaleca, decit ... Mandea ! Se-ncrunta Joha' esti nebun, cum Dr.-acu' vrei ca eu s-o pun, in postul cel mai important, cind sotul doamnei e ... mutant ?!

  raspunde comentariului
 • gigibucolic

  24 decembrie 2016 16:00

  Dragnea si-a primit techini de la araboaica iar romanii primesc si ei in schimbul vanzarii sufletului niste banuti care sunt de fapt ai lor.

  raspunde comentariului
 • ceausescu

  24 decembrie 2016 15:23

  A mai fost unul ce promitea inainte de executie!Dragnea isi prevesteste viitorul..............Jilava!!!

  raspunde comentariului
 • simplu

  24 decembrie 2016 14:56

  Maririle de salarii determina cresterea preturilor si taxelor sau introducerea unora noi.Nimic nu e gratis, totul este platit intr-un fel sau altul de cineva unii castiga, in timp ce altii pierd

  raspunde comentariului
 • Gh.Stoian

  24 decembrie 2016 13:46

  Plus "sultan" dracnea, cu a sa "cadana" devil, "premier" "de paie", vor interzice consumul carnii de porc ! Iar femeile vor trebui, obligatoriu, sa poarte valul islamic ! Si nici nu vor mai avea voie sa umble singure, hai-hui ! Ci, NUMAI insotite de un mascul ! Glumesc si eu, dar, daca Dl.Iohannis, oaccepta totusi, pe devila, Romania va ajunge de rasul curcilor. Doar "tarul" Putin-Stalin 2 si dodonica ca s-ar mai bucura !

  raspunde comentariului
 • luna de miere

  24 decembrie 2016 12:38

  Era numai daca i se accepta singurul musulman de incredere din PSD. N-a fost sa fie, se revoca toate urarile de bine.

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design