10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăTechDeputatul PSD Vasile Cîtea a fost depistat conducând sub influenţa alcoolului

Deputatul PSD Vasile Cîtea a fost depistat conducând sub influenţa alcoolului

Deputatul PSD de Iaşi Vasile Cîtea a fost depitta de Poliţie conducând sub influenţa alcoolului, după ce a fost implicat într-un accident datorat altui şofer, informează Adevărul.

Accidentul a avut loc sâmbătă după-amiază, în apropierea sediului SRI din municipiul Iaşi, în timp ce Vasile Cîtea conducea un autoturism marca Audi. Şoferul unei autoutilitare a efectuat un viraj dinspre strada Sfântul Lazăr însă nu i-a acordat prioritate parlamentarului, lovind maşina acestuia.
 
Vehicului în care se afla deputatul ieşean a fost proiectat într-un taximetru ce circula de asemenea regulamentar. Taximetristul a fost rănit uşor în urma impactului însă nu a avut nevoie de internare. Poliţiştii rutieri care s-au deplasat la faţa locului i-au testat alcoolscopic pe toţi şoferii implicaţi în incidentul rutier, în cazul lui Vasile Cîtea reieşind o alcoolemie în aerul expirat de 0,05, au precizat surse din Poliţie.
 
Deputatul ieşean a fost transportat la spital unde i s-au prelevat probe biologice, în funcţie de rezultatul acestora urmând ca poliţiştii să stabilească şi modul în care deputatul ar putea fi sancţionat.
 
Vasile Cîtea (53 ani) a fost boxer amator în perioada 1978-1990, făcând parte din lotul național, dar nu a câștigat niciodată titlul de campion național, deoarece se afla la aceeași categorie cu Francisc Vaștag, amintea Agerpres.
 
În 1990, Cîtea a trecut la profesioniști (1990-1993), fiind primul campion național al categoriei 69 kg, la profesioniști. A boxat cu Javier Castillejo, fostul campion mondial WBA la categoria mijlocie, în Spania, iar acesta a fost numărat de arbitru, menționează EUBC. Cariera profesionistă a lui Vasile Cîtea a cuprins 18 meciuri, dintre care 16 au fost victorii, iar 2 înfrângeri.
Cele mai citite

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă