Deputatul PSD de Timiș Matei Suciu anunță că va vota moțiunea împotriva lui Grindeanu, deși organizația din acest județ este de partea premierului

de Mihai Diac , 17 iunie 2017 - stire actualizata la ora 20:17, 17 iunie 2017
Sorin Grindeanu

Deputatul PSD de Timiș Matei Suciu a anunțat sâmbătă că va vota alături de alți parlamentari din țară moțiunea de cenzură care va fi depusă de PSD contra Guvernului Grindeanu, informează Agerpres.

"Sorin Grindeanu și Victor Ponta calcă în picioare opțiunea a 3.200.000 de români care au votat PSD și Programul de guvernare. Ceea ce se întâmplă acum este o lovitură de stat din partea unui grup meschin de interese care va răspunde în fața legii și în fața românilor pentru puciul din aceste zile", a declarat Suciu, potrivit unui comunicat transmis sâmbătă.

Deputatul de Timiș susține că nu toți timișorenii sunt de acord cu acțiunea ''neconstituțională'' a lui Sorin Grindeanu și că cei mai mulți ''manifestă dispreț față de cei care îi trădează pe români, confiscându-le votul din 11 decembrie".

 

Comentarii

  • Bla, bla, bla, Matei Suciu!

    18 iunie 2017 3:19

    Ce text ceausit emite deputatul de Timis Matei Suciu! Curat limba de lemn "manifestă dispreț față de cei care îi trădează pe români, confiscându-le votul din 11 decembrie". De fapt, omul spera sa primeasca un os de ros, in ideea ca Dragnea trece motiunea cu pricina. Se si viseaza niscaiva ministru, probabil. Sa afle ca Dragnea e cel care ii tradeaza pe romani, impingand tara in criza!

    raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design