Deputatul Ovidiu Sitterli a demisionat din PSD, alegând să rămână neafiliat. Reacția social-democraților sibieni

de Iulia Iancu , 10 octombrie 2017 - stire actualizata la ora 21:46, 10 octombrie 2017
Deputatul Ovidiu Sitterli a demisionat din PSD, alegând să rămână neafiliat. Reacția social-democraților sibieni

Deputatul Ovidiu Sitterli a demisionat din PSD, preferând să rămână parlamentar neafiliat, scrie Agerpres. "Mi-am depus ieri demisia și sunt parlamentar neafiliat". Conducerea filialei PSD Sibiu îl acuză de trădare şi susţine că acesta nu s-a ridicat niciodată la înălţimea funcţiilor politice ocupate şi că ar trebui să le ceară scuze sibienilor.

Sitterli este la primul mandat de parlamentar. Înainte să fie ales ca deputat, Ovidiu Sitterli a fost prefect al județului Sibiu.

Reprezentanții PSD Sibiu îl acuză pe Sitterli că nu s-a ridicat la înălțimea funcțiilor pe care le deține.

"Am luat act de faptul că domnul Ioan Ovidiu Sitterli a ales să îşi dea demisia din cadrul partidului, alegând să-şi continue activitatea pe cont propriu, desi a fost votat de către sibieni pe lista Partidul Social Democrat pentru funcţia de deputat în Parlamentul României. Domnul Sitterli datorează mult acestui partid.

A fost prefect, numit de Guvernul României USL, a fost candidat PSD pentru Primăria Sibiu, unde a dezamăgit prin faptul că nu a câştigat. Mai mult decât atât, rezultatul obţinut a fost sub scorul partidului la nivelul municipiului Sibiu. Deşi a fost creditat cu funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei judeţene PSD Sibiu, a fost din nou depăşit de situaţie, dându-şi demisie", spun reprezentanţii PSD Sibiu.

Ei susţin că Ovidiu Sitterli nu a avut rezultate nici în funcţia de parlamentar, remarcându-se printr-o singură propunere legislativă, şi aceea recentă, "iniţiativă care nu a avut drept scop bunăstarea românilor şi nici nu a avut legătură cu Programul de Guvernare al PSD". 

"Am încercat să purtăm discuţii cu domnul deputat pentru a-l determina să-şi facă datoria faţă de cetăţenii României, dar acesta a refuzat orice dialog. În loc să muncească în interesul românilor, domnul Sitterli a ales calea cea mai uşoară: demisia", spun reprezentanţii PSD Sibiu, adăugând că, prin gestul său de trădare, Sitterli le datorează scuze sibienilor, pentru că nu a fost capabil să se ridice la înălţimea aştepărilor lor. 

Comentarii

 • Bravo domnului Sitterli!

  11 octombrie 2017 21:23

  Pesedimea din Sibiu cotcodaceste impotriva d-lui Sitterli, pentru ca refuza sa mai faca parte dintr-un partid compromis, partid al coruptilor si incompetentilor, al celor care sufoca Justitia si acapareaza institutiile statului, unde isi plaseaza incompetentii fideli! Rusine, pesedime! Veti raspunde in fata tarii pentru dezastrul in care ne impingeti!

  raspunde comentariului
 • Adam

  11 octombrie 2017 7:38

  In om cu coloana vertebrala.

  raspunde comentariului
 • Luta Roxana

  10 octombrie 2017 23:30

  "OFERTA ORGANIZAȚIONALĂ PENTRU TOȚI APLICĂ ACUM"Căutați investiții și împrumuturi personale? Nu căutați mai mult pentru că sunteți în locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut aici! Doamna Helen Wilson, un împrumut de împrumut a cărui societate de împrumut oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și la un preț accesibil de 2. Vă rugăm să ne contactați astăzi pentru împrumutul dvs. prin e-mail la helenwilson719gmail.comMulțumesc.

  Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

  Dezvoltat de Bluebay Design