10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăTechDeputatul Eugen Tomac îl critică dur pe șeful PSD, după controlul ANAF...

Deputatul Eugen Tomac îl critică dur pe șeful PSD, după controlul ANAF la redacția Rise Project: România se îndreaptă spre o democraţie de tip Erdogan. Dragnea se comportă ca un lider totalitar. Încearcă să intimideze presa de opoziţie

Liderul deputaţilor PMP, Eugen Tomac, susține că acţiunea ANAF la redacția publicației independente Rise Project dovedeşte că România se îndreaptă spre o „democraţie originală, de tip Erdogan". Totodată, el l-a acuzat pe șeful PSD, Liviu Dragnea, că s-ar comporta ca un lider totalitar.

„Cazul asaltului inspecţiei antifraudă la Rise Project dovedeşte, fără drept de tăgadă, că România se îndreaptă spre o democraţie originală, de tip Erdogan. Liviu Dragnea se comportă ca un lider totalitar şi încearcă să intimideze presa de opoziţie, aşa firavă cum e ea, să îi bage pumnul în gură, folosind în acest scop instituţiile statului care îi sunt umil subordonate. Liderul PSD este de-a dreptul caraghios când încearcă să se dezvinovăţească şi afirmă că nu are nimic de-a face cu prezenţa unor inspectori ANAF în redacţia Rise Project. Şeful Fiscului este chiar penibil când spune că inspecţia care a avut loc joi la sediul Rise Project a fost facută în urma unei analize de risc realizate de catre DGAF, după o sesizare, şi că instituţia desfăşoara sute de controale, <<fără legatură cu conţinutul editorial al unor publicaţii>>”, a scris deputatul PMP, pe pagina sa de Facebook.

 Inspectori Antifraudă de la ANAF au mers, joi, în control la redacţia Rise Project, care a publicat o serie de anchete despre afacerile șefului PSD.

La scurt timp, Liviu Dragnea a transmis, printr-un comunicat de presă, că nu are nicio implicare în acţiunea ANAF și s-a declarat „indignat" de ceea ce se întâmplă. În puls, el le-a cerut ministrului de Finanţe şi şefului ANAF să dea explicații publice imediat.

Direcţia Generală de Protecţie Internă (DGPI) susţine că „presupusul document secret” publicat de Rise Project nu îi aparţine şi „respinge categoric orice încercare de a implica unitatea în dispute de natură politică".

Pe aceeași temă:

Jurnaliștii Rise Project au anunțat că au primit un control al Fiscului, în ziua în care se pregăteau să publice o nouă anchetă. Explicația lui Liviu Dragnea: Nu am avut nicio legătură. Sunt extrem de indignat. ANAF: Inspecția a avut loc în urma unei analize de risc, ca urmare a unei sesizări depuse la sediul DGAF

Redacția „Rise Project” a fost vizată de un control inopinat al inspectorilor antifraudă de la ANAF, în ziua în care site-ul anunțase publicarea unei anchete.Liviu Dragnea a declarat, într-o intervenție telfonică la România TV, că nu are nicio legătură cu descinderea celor de la ANAF.



 RISE Project: Legătura dintre Liviu Dragnea și firma TelDrum, dezvăluită într-un raport secret al serviciului "Doi şi-un Sfert". Cum comentează Călin Popescu Tăriceanu şi DGPI ancheta care îl vizează pe şeful PSD

RISE Project a publicat o nouă anchetă care îl vizează pe președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, pornind de la un raport secret al fostei „Doi și-un sfert”, serviciul secret al Ministerului de Interne.


 Reacţia DGPI, cu privire la ancheta Rise Project despre Liviu Dragnea: Respingem ferm alegaţiile cărora presupusul document secret ar aparține unității

Direcția Generală de Protecție Internă (DGPI) susține, cu referire la ancheta RISE Project care îl vizează pe preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, că „presupusul document secret” dat publicității, joi, de jurnaliștii de la Rise Project nu îi aparține.


Călin Popescu Tăriceanu, despre ancheta RISE Project care îl vizează pe Liviu Dragnea: Se bazează pe lucruri aluzive, fără suport în realitate. În 2005 nu îl cunoşteam pe Dragnea

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declaat, într-o intervenţie telefonică la postul de televiziune Digi24, că anchetele RISE Project se bazeaă pe "lucruri aluzine care nu au niciun fel de suport în realitate".


 

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă