De la Parlament, la primăriile de comună. Baronul PSD de Olt, Paul Stănescu, și-a angajat toată familia în instituțiile statului | DOSAR ROMÂNIA LIBERĂ

de Romulus Georgescu , 23 august 2017 - stire actualizata la ora 21:18, 23 august 2017

Vicepreședintele PSD, senatorul Paul Stănescu, a împânzit instituțiile statului cu membri ai familiei sale și cu oameni de casă. Fratele îi este coleg de Parlament, soția este consilier la Ministerul Educației, cuscra inspector școlar adjunct, tatăl a fost primar de comună. 

La familia propriu-zisă se adaugă membri ai familiei extinse - apropiați promovați în posturi importante în Executiv. Stănescu și-a extins rețeaua preluând și gașca lui Darius Vâlcov, fostul său adversar.

 Paul Stănescu a condus între 2008 și 2016 județul Olt, din ipostaza de președinte al Consiliului Județean, și este unul din apropiații lui Liviu Dragnea. În 2015, Stănescu a fost singurul lider PSD care și-a dat demisia în semn de solidaritate atunci când actualul șef al social-democraților a părăsit Ministerul Dezvoltării, ca urmare a condamnării pentru fraudarea referendumului din 2012. De altfel, relația dintre Stănescu și Dragnea depășește cadrul politic, baronul de Olt participând la partidele de vânătoare organizate în fieful liderului PSD. Paul Stănescu este cercetat pentru abuz în serviciu. Inspectorii Curții de Conturi au descoperit că, în perioada în care Stănescu conducea CJ Olt, instituția a finanțat ilegal o echipă de fotbal din județ, ALRO Slatina. Stănescu este implicat și într-un dosar de corupție alături de Darius Vâlcov, fost primar în Slatina și fost ministru de Finanțe. Ei sunt cercetați pentru concesionarea serviciului de întreţinere a spaţiilor verzi din Slatina pe 30 de ani de Primăria Slatina către o firmă, sau contractarea mai multor lucrări supraevaluate de către SC Compania de Apă SA Slatina. El deține 31 de hectare de teren în județul Olt.

În 2016, Paul Stănescu s-a hotărât să candideze pentru Parlament, pentru a beneficia de imunitate. Mutarea lui Stănescu a fost sprijinită și de Liviu Dragnea, cu toate că liderul PSD le ceruse aleșilor locali să își păstreze posturile.Fratele, coleg de Parlament

Cu patru ani înainte, Paul Stănescu, care este și președintele PSD Olt, își promovase fratele, Alexandru, în Camera Deputaților. Acesta a candidat într-un colegiu care cuprindea inclusiv comuna natală a familiei, Vișina. Alexandru Stănescu a ajuns deputat și, timp de patru ani de zile, colegiul său a primit cei mai mulți bani de la Consiliul Județean, condus de Paul Stănescu. În decembrie 2016, cei doi frați au candidat, braț la braț, pe listele PSD Olt – Paul pentru Senat și Alexandru pentru Camera Deputaților. Amândoi au fost aleși, dar Alexandru a fost mai puțin vizibil comparativ cu fratele său, prezent la toate deciziile importante ale PSD.

Alexandru are 65.000 de metri pătrați de teren agricol în județul Olt și deține o poziție-cheie în Camera Deputaților – cea de vicepreședinte al Comisiei de agricultură. De asemenea, el este asociat în trei societăți din domeniul agriculturii, în care sunt implicați și alți membri ai familiei.

La inițiativa lui Paul Stănescu, Camera Deputaților a decis ca pe 10 octombrie să se marcheze Ziua naţională a produselor agroalimentare româneşti. Prin produs agroalimentar românesc se înţelege produsul obţinut pe teritoriul ţării din materii prime provenite 100% din fermele din România. În plus, acesta trebuie să aibă imprimat pe etichetă drapelul României. „Primăriile pot aloca fonduri pentru organizarea acestei zile, unde fermierii să poată veni să își promoveze produsele”, a explicat Stănescu cheia actului normativ, în care familia sa este direct interesată.

Junior selectat la Agricultură

Familia a pus umărul și la bunăstarea juniorului lui Alexandru Stănescu, Alex--Florin, de meserie fotbalist. Alex-Florin Stănescu nu a performat în fotbal, dar a ajuns campionul numirilor bizare. În 2013, el a fost numit consilier personal la Ministerul Agriculturii, deși avea doar 23 de ani și era acționar la o firmă de porci.

Anterior, acesta a fost în lotul ALRO Slatina, echipa finanțată de consiliul județen, mai-marii clubului declarând presei locale că l-au păstrat în lot, deși nu prea a jucat, dar acest lucru nu are legătură cu implicarea unchiului său în finanțarea echipei. El a evoluat și la echipa locală din Vișina, de unde provine familia Stănescu.

Oameni de casă

Pe lângă rude, Paul Stănescu își promovează și apropiații în funcții de conducere. La preluarea guvernării de către PSD, numele lui Paul Stănescu a fost vehiculat pentru Ministerul Agriculturii, dar acesta s-a mulțumit să îl plaseze pe Daniel Botănoiu, unul din oamenii săi de încredere, ca secretar de stat. Acesta fusese numit secretar de stat la Agricultură de Victor Ponta, și păstrat de Guvernul Cioloș până în octombrie 2016, când relațiile dintre fostul premier și PSD au început să se deterioreze. Controlul din umbră pare cea mai eficientă strategie având în vedere afacerile familiei în domeniu.

A ajuns deputat PSD de Olt și Florin Iordache, promovat și ministru al Justiției. Iordache nu a mai apucat să rezolve problemele cu legea ale lui Stănescu, fiind nevoit să demisioneze, după scandalul privind aprobarea ordonanței 13. -Totuși,- la Ministerul Justiției a supraviețuit, ca secretar de stat, Mariana Moț, fost judecător la Curtea de Apel -Craiova „extrem de apropiată” de Paul Stănescu, după cum susțin surse parlamentare. Despre Mariana Moț presa a scris că a fost moașa (nașa de botez) a unuia dintre cei opt copii ai interlopului Bercea Mondial – botezat „Judecător”. Fiul judecătoarei Marian Moț este fostul deputat PSD Emil Moț, între timp ales primar de Slatina, fiind sprijinit, de fiecare dată de Paul Stănescu.

Dan Ciocan, un afacerist apropiat de familia Stănescu, reprezintă și el PSD Olt în Parlament. Pe vremea când Paul Stănescu era președinte al CJ, firma lui Ciocan a obținut peste două milioane de lei pentru contracte de asflatare de la CJ.

Emil Albotă a fost numit șef al Inspectoratului de Stat în Construcții (ISC). Fost secretar de stat în Ministerul Educației, Albotă a venit la PSD de la UNPR, intrând sub protecția lui Paul Stănescu.

Un alt om de casă al lui Stănescu, Florin Cotoșman, figurează și astăzi pe site-ul Gărzii de Mediu, drept comisar general adjunct. Și aceasta cu toate că în mai anul acesta el a primit un an şi jumătate de închisoare, cu suspedare, fiindu-i suspendat şi dreptul de a conduce autovehicule pe perioada de încercare. Cotoșman a fost trimis în judecată în noiembrie anul trecut, după ce a fost prins beat la volan.

Tot pe filiera Stănescu a intrat în MAI și Alina Popescu. ”Comisarul-șef de la Slatina, Popescu Alina a fost adusă la 1 ianuarie la MAI, i-au majorat salariul, consistent, au ținut-o fix șase luni, cât zice legea, au pensionat-o la 44 de ani și au reîncadrat-o pe aceeași funcție, deci pensie zece mii de lei și, acum, cu salariul, trece de douăzeci de mii lei”, explica Dumitru Coarnă, șeful Sindicatului Polițiștilor .

Femeile din clan, avansate în Educație

După ce PSD a preluat guvernarea, soția lui Paul Stănescu, Marieta, a fost angajată la Ministerul Educației pe postul de consilier. Informația apare în ultima declarație de avere a liderului PSD, din luna mai a acestui an. Potrivit documentului, Marieta Stănescu a încasat de la acest minister 8.668 de lei. În declarația anterioară de avere, depusă în ianuarie, statutul Marietei Stănescu era unul diferit. Ea apare ca profesoară la clasele I-VIII, în comuna Vișina din județul Olt, unde este domiciliul celor doi. În această calitate ea a obținut venituri de 28.855 de lei, în

cursul anului 2016. Potrivit aceluiași document, soția baronului PSD a încasat și 12.088 de lei, sub formă de pensie.

Interesant este că în luna februarie, ministrul Educației, Pavel Năstase, a semnat un ordin prin care cuscra familiei Stănescu, Florica Grecu, a fost numită inspector general adjunct în cadrul ISJ Olt. Însă, potrivit presei locale, Grecu fusese respinsă la concursul organizat anul trecut pentru ocuparea funcțiilor de director, obținând un punctaj de 30,62 față de minimum 35 de puncte, cât avea nevoie. Soția lui Alexandru Stănescu, Camelia este directoare la școala din comuna Vișina.

Achiziție. Cumnatul de la Corabia

Unul dintre cumnații familiei, Vlad Sorin Gigi, este viceprimar în Corabia și este poreclit „Magraonul”. În 2014, fostul deputat PP-DD, Lumința Adam, i-a acuzat pe Alexandru Stănescu și pe Dan Ciocan că au aranjat lucrurile pentru a cumpăra un teren în Corabia, în Lunca Dunării, de 19 hectare cu 53.987 de lei. Viceprimarul a explicat, însă, că în raportul de evaluare s-a strecut o greșeală și cineva a uitat să pună un zero. Patru din terenurile lui Alexandru Stănescu sunt în Corabia, dar deputatul nu a trecut valoarea acestora.

 

origine

 

Majestatea Sa, baronul

Fieful familiei este comuna Vişina, unde tatăl baronului, Constantin Stănescu a fost primar între 2004 și 2016. Acesta a preluat fosta fermă de stat Agromec Vişina, dar și ferma similară de la Bucinişu. Tatăl baronului, în vârstă de 75 de ani, deține 200 de hectare de teren în proprietate, dar și o mașină ARO, ca orice agricultor de seamă.După ce Paul Stănescu a anunțat opoziția consiliului de familie față de o nouă candidatură, Constantin Stănescu s-a arătat, inițial, recalcitrant. „Cine e șeful? Capul familiei este șeful de când este lumea, indiferent ce funcții ar avea membrii familiei. Eu sunt capul familiei și eu decid! Și în cazul Regelui, Consiliul Regal adoptă, în final, strict, hotărârea Majestății Sale, care are drept de veto!”,a comentat seniorul. Totuși, în cele din urmă, el a renunțat la candidatură.

Gașca lui Vâlcov, recuperată

Printre oamenii de încredere ai lui Paul Stănescu se numără și unul dintre foștii săi adversari, Darius Vâlcov, în prezent partener de dosar penal. Fostul primar PDL din Slatina a sărit, în 2012, în barca PSD, devenind senator și ministru al Finanțelor în Guvernul Ponta. De menționat că, după înscrierea în PSD, Vâlcov a oferit un contract de 100 de milioane de lei, firmei TELDRUM, controlată de Liviu Dragnea. De atunci, Stănescu și-a extins protecția nu doar asupra lui Vâlcov, ci și asupra apropiaților acestuia. În prezent, Vâlcov, deși nu mai este oficial membru PSD, a devenit un fel de eminență cenușie a partidului. El a redactat evaluarea Guvernului Grindeanu și lucrat la programul de guvernare al PSD. „Nu putem spune despre un om că este vinovat, să-l «omorâm» de la început, dacă n-a fost condamnat definitiv. Orice om trebuie să beneficieze de prezumţia de nevinovăţie, până la capăt”, a afirmat Paul Stănescu. De altfel, influența lui Stănescu și a lui Vâlcov se face simițită și prin promovarea de către cei doi a unor oameni proveniți din Primăria Slatina, în perioada mandatelor lui Vâlcov și Emil Moț, omul de casă al lui Stănescu. Printre aceștia se numără Florin Barbu, fost director economic în Primăria Slatina, care conduce Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare (ANIF) din 2014. Pe aceeași filieră a venit și Leonid-Augustin Moisiu, fost director de management în Primăria Slatina, atât în mandatul lui Vâlcov, cât și în cel al lui Moț. Moisiu a fost numit, recent, șef al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP).

Promovări. Dacă ești cuminte, ești promovat

Larisa Maria Popa, martoră într-un dosar al lui Darius Vâlcov, a fost numită în funcția de administrator provizoriu al companiei Telecomunicații CFR SA, din subordinea Ministerului Transporturilor. Tânăra de 30 de ani mai are un job la Ministerul Agriculturii, unde este consilier personal al secretarului de stat Alexandru-Dănuț Potor.

În schimb, un alt personaj implicat în dosar, a fost promovat și ulterior sancționat. Cătălin Rotea a fost numit secretar de stat în Ministerul Dezvoltării la jumătatea lunii ianuarie a acestui an, însă la nici trei luni de la numire a fost demis fără nici o explicaţie. Cu aproximativ două săptămâni înainte de a fi eliberat din funcţie, acesta a fost audiat ca martor în procesul în care Darius Vâlcov este judecat de Tribunalul Olt pentru luare de mită, în instanţă Rotea relatând cum intermedia şpaga pentru fostul ministru al Finanţelor.

Consultă ziarul integral în format .pdf AICI!

Comentarii

 • ROMANIA TREZESTE-TE

  25 august 2017 17:48

  Baroniada este un fenomen feroce caracteristic fiintelor lipsite de ratiune, de logica fiind lacome si hulpave, lipsite de caracter, de omenie de smerenie si de mila. Baronii se imbogatesc fara limita prin politica salbatica, perversiuni si scheme mafiotice au devorat economia si avutia nationala au vandut pamantul tarii si i-au fortat pe romani sa emigreze ,dupa SIRIA ROMANIA ESTE PE LOCUL DOI PE PLAN MONDIAL. Baroniada s-a dezvoltat in Ro precum sclavagismul preistoric unde populatia predominanta este supusa dezorientat si spalata la creier, in localitatile si judetele sarace din toate p.d.v din zonele, in Moldova, Oltenia, Muntenia si Dobroge exceptand oarecum Banatul si Transilvania. DEBARONIZAREA, daca va mai apuca sa aiba loc pana la disparitia completa a statului, va fi un fenomen social-istoric deloc placut clasei dominante, asemanator tuturor revolutiilor petrecute pe mapamond pt a se face un salt social calitativ la nivel national si nimic mai complicat si asta se va intampla cat de curand in Ro. Doamne ajuta-i pe toti romanii de pretutindeni!In Ro, democratia nu este numai originala ci si mimata, POLITICA de stat este conceputa preponderent de catre SCELERATI, PARANOICI, IMPOSTORI, DEMAGOGI, DESFRANATI, TRADATORI, PALAVRAGII, INFANTILI etc. Cam aceleasi tipologii de oameni sunt patroni ori activeaza preponderent si in domeniul presei. Drept urmare SUVERANITATEA statului Ro e dusa, iar componentele SISTEMULUI SOCIAL romanesc au ajuns dupa 27 de ani de la evenimentele din decembrie 1989 la stadiul disolutiei totale, pentru ca acestea sunt organizate si functioneaza FARA a se tine cont de principiile MORALITATI, INTEGRITATII, COMPETENTEI PROFESIONALE, a respectarii valorii si demnitatii umane. Ro este administrata de rechini, cleptomani, golani si retardati, LEGILE sunt elaborate de puscariabili, penali, ticalosi, prostituati si ciociolinemasculine si feminine, JUSTITIA ii administrata de NEPUTIINCIOSI, TALHARI, HOTI si MAFIOTI, Biserica ii condusa de oameni de afaceri mai putin morali, in aceste conditii cand lipseste orice STRATEGIE NATIONALA cum si cine sa mai asigure bunul mers al unei societatii aflate in deriva de 27 de ani?!?..Nu mai exista nici pic de autoritate in institutiile statului. Trebuie compusa, cu toate riscurile, o alta COMPOZITIE de GUVERNARE a statului formata din INDEPENDENTI apolitici, cu notoritate si nu din cei cu ordinaritate precum repenentii natiunii, nimfomanii natiunii, fetele botite ale natiunii, necesar alcatuirii unei societati elitiste, morale si normale in care sa fie respectate principiile firesti ale dezvoltarii in mod civilizat a oricarei fiinte umane si a demnitatii sale. Numai asa Ro va putea elimina din istoria sa neagra prezenta , TROACA POLITICA umpluta cu secaturi, gunoaie, zoaie si laturi umane. SUS PATRIA JOS MAFIA.Dupa 1989 Romania a fost capturata de de mai multe MAFII si de catre GRUPARI INFRACTIONALE DE CRIMA ORGANIZATA intitulate Formatiuni Politice sau PARTIDE POLITICE, care au devorat ECONOMIA NATIONALA si AVUTIA NATIONALA alungand in acelasi timp populatia din tara. LEGILE IN RO AU FOST ELABORATE DE BANDITII POLITRUCI ,nu in interesul general sau NATIONAL cum spunea IZMENARUL Oprea, ci in favoarea HOTILOR. Singura solutie pana la iscarea unei revolte sau a unei ciomageli sociale este SOLUTIONAREA RAPIDA SI SIMULTANA A DOSARELOR REVOLUTIEI SI MINERADELOR ocazie cu care sa se identifice vinovatii si clanurile lor si sa li se aplice pedeapsa PENALA cuvenita. Totodata CA SI CONSECINTA SE VA PUTEA APLICA PRINCIPIUL LUSTRATIEI in cadrul institutiilor statului Agentiilesi Autoritatile Statului , Consiliile de Administratie ale unitatilor economice cu cap de stat nu vor mai fi populate cu SEMIDOCTII mostenitori ai teroristilor din timpul loviturii de stat dec 1989. FARA SA FIE SOLUTIONAT DOSARUL REVOLUTIEI IN ROMANIA EXISTA CRIMINALI carora li s-au atribuit titluri de REVOLUTIONARI SI CU MERITE DEOSEBITE carora li se platesc INDEMNIZATII CONSISTENTE DE PESTE 7.000 de lei lunar dar si facilitati terenuri, spatii comerciale, reduceri de taxe si impozite, etc. . Toate aceste anomalii sociale au dus la conducerea tarii in stil AFRICAN, TRIBAL, MAFIOT si duc la ingroparea Romaniei. . Prin rezolvarea dosarului LOVITURII DE STAT din 89, se va constata ca putere politica de dupa 1989 a fost si ESTE ILEGITIMA! Prin rezolvarea dosarelor mineriadelor se va constata ca putere politica a fost si ESTE ILEGITIMA deoarece a organizat mineriadele pentru reprimarea opozantilor si ingroparea Ro! Prin rezolvarea dosarelor privatizarilor frauduloase se va constata ca ROMANIA A FOST JEFUITA CU SUTE DE MILIARDE DE DOLARI! CLASA POLITICA POSTCOMUNISM TREBUIE SA PLATEASCA PENTRU ESCROCHERIILE SI HOTIILE COMISE IN DETRIMENTUL POPORULUI.Cand vom intelege ca fraiele puterii politice si economice sunt in mana unor persoane fara CARACTER, fara constiinta si fara scrupule, fara demnitate, care nu poseda capacitatea de a-i intelege pe ceilalti, vom privi realitatea intr-o lumina noua fiind vorba de o plaga a raului care se intinde fara dificultati amenintand grav viitorul Ro. Pentru a ajunge sa conduca, un IMPOSTOR, un psihopat, un semidoct, unde legile sunt elaborate de TICALOSI pentru hoti si banditi, nu are nevoie de adeziunea majoritatii ci este de ajuns sa fie sprijinit de un grup de interese MAFIE care poate prin mijloace meschine neortodoxe sa gadile instinctele primare ale disperatilor, sa orienteze si sa conduca populatia fara orizont ca pe o turma de animale. In Ro EXISTA un mare RISC. Dupa modelul celor STRICATI aflati la putere toata societatea poate fi contaminata cu sceleratii morali si nu numai! Romania în toate timpurile sale istorice a avut nevoie de OAMENI de STAT cu vocatie, talent si daruire pentru interesul general. Acum mai mult ca oricand trebuie sa fie depuse eforturi concertate, atat din partea OAMENILOR POLITICI care pot dovedi CARACTER, CLAR VIZIUNE, CAPABILITATE si BUNA CREDINTA ce lipsesc cu desavarsire cat si din partea celor mai iluminati romani apolitici ai SOCIETATII CIVILE, pentru a concentra energiile pozitive la nivel national si a pune în operă gandirile si proiectele lor valoroase in vederea REDRESARII ROMANIEI care de 27 de ani datorita, BANDITISMULUI, IMORALITATII, SUBMEDIOCRITATII si IMATURITATII din SISTEMUL POLITIC, se află într-o continuă prăbuire ABISALA.Numai consolidand instituiile statului de drept si limitând puterea economică si politica a oligarhilor si impostorilor este posibilă schimbarea in bine a istoriei neamului si a dezvoltarii economice in interesul progresului general al Romaniei. Doar, diminuarea SARACIEI, eliminarea ANARHIEI a comportamentului discretionar a unor farisei fata de norme si limitarea PUTERII OLIGARHILOR va face posibila, garantarea diferenei de opinie i va asigura in acelasi timp capacitate adevărului de a combate pacatul, greeala si minciuna precum si conditiile necesare eliminarii riscului de activare a oricarui tip de dictatura. Deoarece s-a dovedit ca in Romania TRANZITIA si HOTIA sunt fara de SFARSIT si ca DEPOLITIZAREA functiei publice este un obiectiv fundamental vital, pentru a face loc performantei politicilor publice si reformei in administratia statului in vederea gestionarii riguroase a banului public si utilizarii cat mai eficiente a resurselor bugetare, este necesar ca, la nivel REPUBLICAN, sa se infiinteze un colectiv de lucru format din experti, denumit BIROUL NATIONAL pentru STUDIU BUGETAR asemanator cu cel ce activeaza, de cand a inceput criza, in Marea Britanie, care sa optimizeze IN MOD EXIGENT EXISTENTA STRUCTURILOR STATULUI, organigramele, statele se functii, precum si repartizarea judicioasa a fondurilor publice disponibile in functie de prioritati obiective. Acest colectiv de lucru trebuie sa aiba doar scopuri de dezvoltare social-economica si sa cuprinda specialisti auditori din toate domeniile de functionare a statului si din sectorul privat fara pretentii de plata cu experienta dovedita, buna credinta, onoare, demnitate, putere de creatie si care sa manifeste multa stiinta si omenie in actiunile lor. Managementul public neperformant, exercitat pe bijbite sau HOTESTE in interes personal ori de grup trebuie inlocuit cu cel eficient si progresist.Este vremea când trebuie să ieim urgent pe cale pasnica din această rutină politica, securistica, santajista, mocirloasa si paguboasa pentru destinul Romaniei.Consideram ca a venit timpul să punem capăt atat monopolurilor politice care functioneaza ca niste grupari infractionale de crima oragnizata de 27 de ani în stil bolosevic mimand democratia cat si dictaturii pluraliste care stimuleaza instalarea anarhiei .

  raspunde comentariului
 • Lobotomizatu

  24 august 2017 6:46

  Asta a votat poolimea, aka armata, politia,sri, mangraonii , cu alte cuvinte toti asistatii. Ce putem facw noi? Sa iesim odata si sa daramam casa boborului, adica a hotilor

  raspunde comentariului
 • Daniel

  23 august 2017 14:34

  TRĂIASCĂ PARTIDUL COM7NIST ROMAN !AM SENZATIA CA TRAIESC ,IARĂȘI,ÎNAINTE DE 89.

  raspunde comentariului
 • TILICA

  23 august 2017 13:28

  ROMANIA ESTE STAT MAFIOT capturat dupa 1989 de catre banditi, hoti, tradatori, etc

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  23 august 2017 10:16

  Trasatura specifica a gastilor,a haitelor ,a clanurilor mafiote este-caracatita- familia,nepotismul .Ce au fost ce sunt asa zisele partide ??-niste gasti puse pe ciordit la inceput ,apoi dupa ce au prins putere au trecut la JAFUL MASIV ,la tradare tarii si la destabilizarea ei.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  23 august 2017 10:03

  Sa se duca dupa batu, Profitorii de ciolane, Care ne-au vandut pamantu', Pe familii la butoane.

  raspunde comentariului
 • The Godfather

  23 august 2017 8:00

  Dar la cina familiei iată că vine nașul, el le administrează feciorilor omerta, oral sau altfel, depinde cum a luat-o și el... așa ecce rânduiala, nu poate tata să-ți fie și naș...

  raspunde comentariului
 • Ecce NOTW

  23 august 2017 7:29

  Găștile de uiști sau de kuriști nu sunt familii, sunt turme. La cina în familie nu înbuci preskur și nici nu înghiți cuminecături...

  raspunde comentariului
 • Ecce Kurrupt

  23 august 2017 6:46

  Famiglia tradizzionale vs familia altfel, ecce întrebucerea...

  raspunde comentariului
 • Kuminecăturile Gemene

  23 august 2017 5:53

  Familia tradițională vs familia superioară, de la masa tăcerii însă nu mai ecce cale de întoarcere, doar poze...

  raspunde comentariului
 • Sorin

  23 august 2017 0:46

  Pai de aia I-a votat boborul de idiotic. Numai cand se va ajunge la faliment cu salarii si pensii, atunci mare parte din idioti vor deschide ochii, iar unii dintre ei vor da vina tot pe Soros

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design