Dacian Cioloș merge la Bruxelles. Timp de o săptămână, se întâlnește cu înalți oficiali europeni

de Avram Eliza , 20 martie 2017 - stire actualizata la ora 08:22, 20 martie 2017
Dacian Cioloș merge la Bruxelles. Timp de o săptămână, se întâlnește cu înalți oficiali europeni

Fostul premier și europarlamentar Dacian Cioloș se întâlnește, săptămâna viitoare, la Bruxelles, cu șeful Comisiei Europene, precum și cu președintele și vicepreședintele Parlamentului European. Cioloș va discuta cu înalții oficiali despre posibilele scenarii pentru viitorul Europei, scrie Hotnews. 

Luni, Dacian Ciolos se va intalni cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu vicepresedintele Valdis Dombrovskis, responsabil pentru moneda euro si dialogul social, precum pentru pentru stabilitate financiara, serviciile financiare si uniunea pietelor de capital,  dar si cu comisarii europeni Phil Hogan si Johannes Hahn, responsabili pentru Agricultura si dezvoltare rurala, respectiv Politica europeana de vecinatate si negocieri in vederea extinderii.

Marti, fostul premier va avea intalniri cu presedintele Partidului Popular European, Joseph Daul si cu comisarul european pentru Politici climatice si energie, Miguel Arias Canete.

Miercuri, Dacian Ciolos va avea o reuniune cu presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani si are programate intalniri cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, reponsabil pentru o mai buna legiferare, relatii interinstitutionale, statul de drept si Carta drepturilor fundamentale, cu vicepresedintele Comisiei Europene, Jyrki Katainen, reponsabil pentru portofoliul Locuri de munca, crestere, investitii si competitivitate si cu comisarul european Gunter Oettinger, responsabil pentru buget si resurse umane. 

Joi si vineri, Dacian Ciolos are prevazuta o serie de reuniuni cu organizatii neguvernamentale de la Bruxelles si cu inalti functionari europeni.
 

Comentarii

 • E.U

  20 martie 2017 23:52

  Mai trateaza pt niste refugiati in Ro, ca ei sau afundat prea rau in r...t si alte solutii n-au decat sa distruga si estul europei si dintre toti noi suntem cei mai dispusi sa ne lasam fraieriti.

  raspunde comentariului
 • Ecce UE

  20 martie 2017 10:29

  Ecce normal, calitatea de fost premier are logică. Fost uist însă... așa ceva nu există.

  raspunde comentariului
 • babicu

  19 martie 2017 17:46

  cap de tabla cupita se duce sa cerseasca pila si interventia lu' baba junker si alte gaoaze de brusel ca sa-l puna iar p-m ca acum moare de foame gura lui ... ioc partid, ioc post cald pentru julienul neamului !

  raspunde comentariului
 • Ana

  19 martie 2017 15:11

  Când Dragnea si Grindeanu au fost invitați la investirea lui Trump,desi Grindeanu nu era fost ci actual prim ministru,iar Dragnea avea si el o funcție importanta,nu s-a scris atât de pompos ca despre ...vaaai...vizita importanta a lui Ciolos nu peste Ocean ci...colea,mai la nord vest de Romanica

  raspunde comentariului
 • Căcații ăștia europeniși încearcă disperați să-și impună cioloșelu' total-supus la BukaIe. Vor avea o surpriză de la amerloci, ăia nu-l vor, alături de marioneta lor Ioha'... HAHAHA !

  19 martie 2017 14:23

  .

  raspunde comentariului
  • Continuare 14,23

   20 martie 2017 9:48

   Sunt Constantin Moldovean Tiraspol , troll stalinist , sunt invitat in Gagauzia ca trimis special al tovarashului Krasnoelski , militianul asiatic din Zooparkul Transnistria . De moment , halesc ca cat in publicatiile romanesti . Slava Stalin !

   raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design