20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăTechDacian Cioloș: Platforma România 100 nu se unește cu niciun partid politic

Dacian Cioloș: Platforma România 100 nu se unește cu niciun partid politic

Fostul premier Dacian Cioloș a declarat că Platforma România 100, pe care o conduce, nu se va uni cu niciun partid politic, informează ProTv.

"Nu avem pe agenda nicio fuziune cu niciun partid politic, suntem deschişi la colaborări pe teme punctuale de interes şi pentru noi. Nu am cerut adeziunea la nici un partid politic, nu am intenţia să o fac şi nu mă interesează să mă implic în bataliie interne ale niciunui partid politic", a precizat Dacian Cioloș.

Fondatorul Platformei România 100, Dacian Cioloş, a confirmat însă că în prezent există o colaborare cu USR, partid condus, în mod interimar, de Elek Levente.


Copreşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat că platforma România 100, dată pulicităţii luni de premierul Dacian Cioloş, este un text care nu-i aparţine acestuia, ci acelor persoane ”care-l folosesc paravan pentru interesele personale”.

Fostul premier Dacian Cioloș transmisese, încă din luna mai, un mesaj de mulțumire celor 30.000 de cetățeni care s-au înscris până la acel moment în comunitatea România 100, pentru "miile de mesaje, pentru ideile inspirate și propunerile, pentru energie".

Cioloș a mai adăugat și care sunt etapele viitoare care vor contribui la "schimbarea României".

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Dezvăluiri făcute de Anne Hathaway. Actrița a fost nevoită să se sărute cu zece bărbați

Experiența actoricească poate aduce cu sine momente neașteptate și provocatoare, iar Anne Hathaway a trăit unul dintre aceste momente la un casting. Actrița a...
Ultima oră
Pe aceeași temă