Dacian Cioloș: Dragnea ori și-a făcut greșit calculele ori a tras pe sfoară românii ce l-au crezut

de Mihai Diac , 09 august 2017 - stire actualizata la ora 08:08, 10 august 2017
Liviu Dragnea

Fostul premier Dacian Cioloș susține că președintele PSD, Liviu Dragnea, ''ori și-a făcut greșit calculele ori a tras pe sfoară românii care l-au crezut''.

Dacian Cioloș a explicat această situație, miercuri, într-o postare pe contul lui de Facebook. Cioloș spune că, încă de anul trecut, a atras atenția asupra faptului că măsurile din programul de guvernare al PSD nu pot fi susținute de buget.

''Românii au aflat ieri cu surprindere că Guvernul PSD — ALDE a pregătit creșterea accizelor la carburanți. Anul trecut am atras atenția că măsurile din programul de guvernare PSD nu pot fi susținute de buget și că, mai devreme sau mai târziu, consecința firească va fi creșterea sau introducerea de noi taxe și impozite. Din păcate, populismul a câștigat lupta cu rațiunea și calculele reci. Însă domnul Dragnea ori și-a făcut greșit calculele ori a tras pe sfoară românii care l-au crezut. Și într-un caz și în celălalt vorbim despre iresponsabilitate politică pe spatele celor mulți'', a scris miercuri Cioloș, pe pagina sa de Facebook.

Comentarii

 • spartacus

  10 august 2017 11:49

  bai " Cizma si Mocirla" tu-l faci sarman pe Ciolos ?! Care crezi tu ca in politica s-au ridicat pe forte propii in afara de Basescu si ticalosul de Iliescu ? ... pt ca restul s-au folosit de influenta si partidele din spatele lor.

  raspunde comentariului
 • Cizma si Mocirla

  10 august 2017 10:04

  Sarmanul Ciolos...in politica raman doar oamenii ajunsi prin forte proprii nu ridicati de altii.

  raspunde comentariului
 • Adrian

  10 august 2017 6:17

  Greșit! Si-a făcut bine calculele, a vrut sa ne tragă pe sfoara de la început. Partea proasta e ca mulți prosti au pus botul.

  raspunde comentariului
  • Calcule: Nu am iesit la vot, asta e problema

   10 august 2017 20:19

   Marea problema este ca nu am iesit la vot, noi cei 87 la suta de tacuti cu drept de vot. Si i-am lasat pe cei 13 la suta care formeaza baza de votanti a PSD-ului sa decida soarta alegerilor locale in repetate rinduri. Unul din comentatori are dreptate. PSD-ul si-a facut o strategie si tactica politice din compromiterea opozitiei prin orice mijloace - cele mai multe dintre ele ilegale, inscenari, capcane, compromiteri, trucari, minciuni si dezinformare continua. Orice ca sa acrediteze ideea ca opozitia nu este in stare sa conduca si ca daca le gasim bube lor, PSD-ului, sa luam aminte ca opozitia este mai buboasa decit ei PSD--ul.Si uite asa ne-am ales cu o opozitie politica de carton, infiltrata de PSD din interiorul partidelor politice istorice, oricind gata sa detoneze cite o bomba din interior cu noi scandaluri si compromiteri care sa-i opreasca pe liberali sau taranisti in loc inainte chiar de a porni in orice campanie de contracarare a PSD-ului. PSD a redus opozitia la o caricatura. Ne-a demobilizat pe noi cei 87 la suta cu drept de vot sa iesim la vot si ne-a facut sa stam acasa si sa uitam ca stind acasa si nevotind de fapt am votat cu ei, PSD-ul. Tactica le-a reusit de minune in interiorul tarii. Mai putin in diaspora care de citeva ori a rasturnat calculele PSD-ului. Acum, de cind l-au instalat pe tovarasul Melescanu la MAE sunt in procesul de a repara aceasta greseala. In doua feluri sa extinda campania de demobilizare a votantilor din diaspora si sa faca actul de votare in afara tarii cit mai dificil. Atit de dificil incit diaspora cu drept de vot sa nu mai poata vota.Sa ceara cit mai multe acte de identitate ca sa poti sa votezi. Cind de fapt certificatul de nastere ar trebui sa fie suficient ca sa votezi prin posta sau la sectie, oriunde. Sa faca protocolul de votare la sectii cit mai complicat si lent in asa fel incit lumea sa nu aiba timpul fizic sa se prezinte la vot vezi cozile de pomina la vot. Si nu in ultimul rind, sa reduca numarul sectiilor de votare in asa fel incit sa trebuiasca sa strabati distante mari pentru a vota si sa fie ca atare prohibitiv financiar nu numai ca timp. Si asta pentru ca cei 10 milioane de romani din diaspora multi dintre ei cu drept de vot pot sa le strice socotelile PSD-ului. De aceea si cheltuiesc PSD-ul atitia bani cu departamentul pentru diaspora ca sa arunce praf in ochii romanilor de peste hotare si de ce nu, sa-i infiltreze si pe ei ca pe opozitie si sa-i demobilizeze pe orice cale.

   raspunde comentariului
  • oana

   10 august 2017 12:33

   Adrian Cu ce ne-a tras pe sfoara Ciolos?A prmis ceva si apoi s-a sucit ?Asa face Dragnea.

   raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design