7.7 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăTechCristian Bușoi a fost ales vicepreședinte PNL

Cristian Bușoi a fost ales vicepreședinte PNL

 

Europarlamentarul Cristian Buşoi a fost ales, sâmbătă, de Consiliul Naţional al PNL, vicepreşedinte al partidului pe domeniul sănătate, muncă, familie şi protecţie socială.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat că el i-a propus lui Cristian Buşoi să candideze pentru această funcţie.

"Prin această propunere de candidatură vrem să dăm un semnal de unire a tuturor forţelor PNL", a spus Orban. Bușoi a fost adversarul lui Orban în lupta pentru șefia PNL la congresul din luna iunie. Atunci, Orban a câștigat detașat cu 3.500 de voturi față de mai puțin de 1.000.

La rândul său, Cristian Buşoi a precizat că a luat decizia de a candida pentru această funcţie înaintea Consiliului Naţional din septembrie.

"Nu aceasta era funcţia pe care am vizat-o, dar totdeauna m-am gândit şi mă gândesc la unitatea PNL. (…) Propunerea de astăzi poate fi un semnal în plus de unitate pentru exteriorul PNL", spus Buşoi, în Consiliul Naţional al PNL.

Cristian Buşoi a criticat PSD pentru situaţia din sănătate. "Interesul PSD pentru sănătate este criminal", a spus liberalul.

Buşoi a fost ales vicepreşedinte al PNL cu 323 de voturi favorabile, 10 împotrivă şi 13 anulate. Rezultatul a fost anunţat în faţa câtorva liberali.

 

Romulus Georgescu
Romulus Georgescuhttp://romulus-georgescu
Romulus Georgescu, sef departament Economie
Cele mai citite

Koeman: Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei

„ Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei, altfel va avea parte de o seară grea la Frankfurt”, și-a...

Trump a declarat că Israelul trebuie să „încheie” războiul din Gaza pentru că pierde mult sprijin la nivel internațional

Fostul preşedinte american Donald Trump a declarat, într-un interviu acordat unei publicaţii israeliene, că Israelul trebuie să "încheie" războiul din Fâşia Gaza, deoarece pierde...

Koeman: Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei

„ Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei, altfel va avea parte de o seară grea la Frankfurt”, și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă