Cristian Bușoi a fost ales vicepreședinte PNL

de Romulus Georgescu , 07 octombrie 2017 - stire actualizata la ora 18:46, 07 octombrie 2017

 

Europarlamentarul Cristian Buşoi a fost ales, sâmbătă, de Consiliul Naţional al PNL, vicepreşedinte al partidului pe domeniul sănătate, muncă, familie şi protecţie socială.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat că el i-a propus lui Cristian Buşoi să candideze pentru această funcţie.

"Prin această propunere de candidatură vrem să dăm un semnal de unire a tuturor forţelor PNL", a spus Orban. Bușoi a fost adversarul lui Orban în lupta pentru șefia PNL la congresul din luna iunie. Atunci, Orban a câștigat detașat cu 3.500 de voturi față de mai puțin de 1.000.

La rândul său, Cristian Buşoi a precizat că a luat decizia de a candida pentru această funcţie înaintea Consiliului Naţional din septembrie.

"Nu aceasta era funcţia pe care am vizat-o, dar totdeauna m-am gândit şi mă gândesc la unitatea PNL. (...) Propunerea de astăzi poate fi un semnal în plus de unitate pentru exteriorul PNL", spus Buşoi, în Consiliul Naţional al PNL.


Cristian Buşoi a criticat PSD pentru situaţia din sănătate. "Interesul PSD pentru sănătate este criminal", a spus liberalul.

Buşoi a fost ales vicepreşedinte al PNL cu 323 de voturi favorabile, 10 împotrivă şi 13 anulate. Rezultatul a fost anunţat în faţa câtorva liberali.

 

Comentarii

  • ghiocel trandafir poanta

    09 octombrie 2017 8:22

    d-le orban credeam ca esti altceva dar mam inselat. busoi gorghiu predoiu si altii care trebuiau sa faca un pas inapoi dupa dezastrul de la parlamentarele trecute dar nu uitate de noi votantii vad ca fac doi pasi inainte.nu va bazati pe faptul ca lumea uita.nu poti uita ca acesti indivizi au dat tara pe mana psd-ului.

    raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design