Congresul TSD, pe acordurile coloanei sonore din „Pirații din Caraibe”. Dragnea: "La cum ne hătuiesc aştia, chiar că parcă suntem piraţi". Omul lui Dragnea a fost reales

de Adrian Bărbulescu, Mihai Diac , 12 noiembrie 2017 - stire actualizata la ora 23:37, 12 noiembrie 2017
Liviu Dragnea

UPDATE 22,00: Gabriel Petrea, ministrul pentru Dialog Social, a câștigat duminică un nou mandat de președinte al Organizației Tineretului Social-Democrat (TSD) din cadrul PSD.

Petrea deține de doi ani președinția TSD și a fost votat duminică de circa 2.121 de delegați prezenți la Congresul tineretului social-democrat care a avut loc la complexul Romexpo din Capitală.

Petrea a fost singurul candidat pentru funcția de președinte al TSD.

Congresul TSD a avut loc în prezența președintelui PSD, Liviu Dragnea, și a premierului Mihai Tudose.


Fragmente din coloana sonoră a filmului "Piraţii din Caraibe" au fost auzite duminică, la Congresul TSD, în pauzele dintre discursurile liderilor, ceea ce l-a determinat pe preşedintele partidului, Liviu Dragnea, să-l întrebe pe şeful tinerilor social-democraţi cum de a făcut această alegere. Tot Dragnea a fost cel care a găsit şi justificarea.

Coloana sonoră a filmului "Piraţii din Caraibe” a putut fi auzit duminică la Congresul TSD de la Romexpo, între discursurile liderilor partidului.

La fel s-a întâmplat şi în momentul în care la tribuna Congresului a fost invitat Liviu Dragnea, care şi-a început discursul întrebându-l pe liderul organizaţiei de tineret, Gabriel Petrea: "Gabi, cum ai ales muzica asta?".

Cel care a dat răspunsul a fost tot Dragnea: "La cum ne hătuiesc aştia, chiar că parcă suntem piraţi".

Comentarii

 • Dan

  17 noiembrie 2017 19:05

  Mai uitati-va si voi la filme serioase, coloana sonora e din Gladiatorhttpswww.youtube.comwatch?v=_RNaqV05W-U

  raspunde comentariului
 • Xene

  14 noiembrie 2017 0:04

  La BULAU DRAGNEA DRAGAStim ca te v e i ocupa de scris carti in curindV ati batut joc de o tara timp de 30 de aniAcum noi Romanii ne vom bate joc de voi IN CURIND PE ECRANE

  raspunde comentariului
 • Theodor Iliescu

  13 noiembrie 2017 17:28

  Nu Dragnea - Nu sunteti pirati - sunteti DOAR PUNGASI ! Si cum locul pungasilor este - pana la urma - la PUSCARIE - unde speram sa va vedem cat de curand

  raspunde comentariului
 • un prost

  13 noiembrie 2017 16:19

  Nooooo !!!!!! FARA JUSTITIE !!!!!!!!!! LASATI JUSTITIA LUI MONY MACO VEI !!!!!!SA NU SCHIMBATI NIMIC CA DREACI VA EA S-A INTELES? SI CHEMATI-L SI PE DANILET PE PRUNA ..........ETI AI DREACULI PIRATI VOR SA SCHIMBE JUSTITIA

  raspunde comentariului
 • Capone

  13 noiembrie 2017 16:10

  Corect e gangsteri, desi nici pirati de uscat nu e rau.

  raspunde comentariului
 • vasile

  13 noiembrie 2017 13:56

  Normal că sunteți pirați. Doar că acum veți deveni hoți legali, dacă reușiți să încălecați Justiția. Pentru noi tot hoți sunteți.

  Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

  Dezvoltat de Bluebay Design