Congresul TSD, pe acordurile coloanei sonore din „Pirații din Caraibe”. Dragnea: "La cum ne hătuiesc aştia, chiar că parcă suntem piraţi". Omul lui Dragnea a fost reales

Fragmente din coloana sonoră a filmului "Piraţii din Caraibe" au fost auzite duminică, la Congresul TSD, în pauzele dintre discursurile liderilor

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 12.11.2017 - 23:37

UPDATE 22,00: Gabriel Petrea, ministrul pentru Dialog Social, a câștigat duminică un nou mandat de președinte al Organizației Tineretului Social-Democrat (TSD) din cadrul PSD.

Petrea deține de doi ani președinția TSD și a fost votat duminică de circa 2.121 de delegați prezenți la Congresul tineretului social-democrat care a avut loc la complexul Romexpo din Capitală.

Petrea a fost singurul candidat pentru funcția de președinte al TSD.

Congresul TSD a avut loc în prezența președintelui PSD, Liviu Dragnea, și a premierului Mihai Tudose.


Fragmente din coloana sonoră a filmului "Piraţii din Caraibe" au fost auzite duminică, la Congresul TSD, în pauzele dintre discursurile liderilor, ceea ce l-a determinat pe preşedintele partidului, Liviu Dragnea, să-l întrebe pe şeful tinerilor social-democraţi cum de a făcut această alegere. Tot Dragnea a fost cel care a găsit şi justificarea.

Coloana sonoră a filmului "Piraţii din Caraibe” a putut fi auzit duminică la Congresul TSD de la Romexpo, între discursurile liderilor partidului.

La fel s-a întâmplat şi în momentul în care la tribuna Congresului a fost invitat Liviu Dragnea, care şi-a început discursul întrebându-l pe liderul organizaţiei de tineret, Gabriel Petrea: "Gabi, cum ai ales muzica asta?".

Cel care a dat răspunsul a fost tot Dragnea: "La cum ne hătuiesc aştia, chiar că parcă suntem piraţi".

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...