PSD-iștii din Teleorman și-au declarat sprijinul unanim pentru Liviu Dragnea și Guvernul Grindeanu

de Iulia Iancu , 16 februarie 2017 - stire actualizata la ora 12:31, 16 februarie 2017
PSD-iștii din Teleorman și-au declarat sprijinul unanim pentru Liviu Dragnea și Guvernul Grindeanu

Comitetul Executiv al Organizației Județene Teleorman a PSD a anunţat, joi, că susține Guvernul Grindeanu, informează un comunicat de presă transmis redacţiei.

Astfel, s-au votat, în unanimitate, două rezoluții prin care PSD Teleorman își reafirmă susținerea față de președintele Liviu Dragnea și de conducerea centrală a PSD, față de Guvernul Grindeanu, aplicarea programului de guvernare PSD și o rezoluție de mandatare a conducerii centrale a partidului în vederea aplicării măsurilor statutare sancționatorii pentru abaterile constatate în cazul unor membri ai partidului, se arată în comunicatul PSD Teleorman.

PSD Teleorman consideră că acesta "este guvernul alianței PSD — ALDE, legitimat de votul românilor din 11 decembrie 2016, validat de Parlamentul României și de Președintele statului, este guvernul care și-a asumat programul de guvernare cu care PSD a câștigat alegerile parlamentare, care dovedește că aplică cu fidelitate și responsabilitate programul de guvernare asumat, în beneficiul tuturor românilor".

În cadrul Comitetului Executiv al PSD Teleorman "întrunit miercuri a fost analizat contextul politic național și s-a dezbătut situația tensionată creată de intervenția Președintelui României, modul în care afectează grav instituțiile locale și județene nepromulgarea Legii bugetului de stat și a bugetului asigurărilor sociale de stat, precum și ingerințele Președintelui Iohannis în actul de guvernare și efectele asupra implementării programului de guvernare votat de români, se mai afirmă în comunicatul menționat.

Comentarii

 • myki

  16 februarie 2017 22:20

  CURIOS! Cand cineva vrea si poate sa,, aseze''in randul lumii o parte mai putin desvoltata a tarii,,ne opunem si facem scandalla fel ne comportam si atunci cand se constata ,,ramanerea in urma a unei zone facem iarasi scandal ,,ca de ce nu face'' pt ca vezi doamne! erau conditii dar nu s-a vrut! Mi se pare ca,nu trebuie neglijata nicio parte a tariii fie ea din sud sau din nord ,din est sau vest ,ori din centrul tarii!

  raspunde comentariului
 • iulika

  16 februarie 2017 14:59

  Il sustine Teleormanul, nu a pompat in gaura asta fara fund bani mai multi cat 5 judete la un loc. Ce procent ii revine oare lui Dragnea? Celelalte judete de ce nu isi cer drepturi egale pentru ca nu Teleormanul singur le-a castigat alegerile. Si oricum nu vor face din Teleorman nimic deosebit, va ramane tot un judet plin de asistati sociali care ies din casa odata la patru ani sa isi voteze liderul suprem, dictatorul penal Dragnea!

  raspunde comentariului
 • Costy Doctorul

  16 februarie 2017 12:29

  Oare in Teleorman exista si oameni "adevarati"? Eu cred ca da, insa sunt coplesiti ca numar de slugoi, fripturisti, batrani fosti puturosi, lenesi asistatii social, fosti puscariasi, posesorii de diplome de 4 eventual 7 clase. Astia sunt in mare masura sustinatorii si votantii PSD. Pupincuristii lui Dragnea din Teleorman vor actiona sub deviza"din greseala in greseala spre SARACIA finala".

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design