7.6 C
București
sâmbătă, 16 martie 2024
AcasăTechCodrin Ștefănescu dezvăluie care ar putea fi singurul adversar al PSD, în...

Codrin Ștefănescu dezvăluie care ar putea fi singurul adversar al PSD, în aceste momente

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat joi, că singurul adversar al partidul în acest moment este nucleul dur a ceea ce este numit "binom". Totodată,Ștefănescu a mai adăugat că spera ca după ce legile justiției vor fi votate în Parlament până la finalul acestui an "se vor potoli foarte multe din hărțuirile" la adresa PSD și ALDE, potrivit Agerpres.

"Vă spun foarte cinstit, că știți că spun lucrurile public, singurul nostru adversar în momentul de față este nucleul dur a ceea ce numim noi încă binom. Cum încerc să iau o măsură economică bună, să fac ceva, se întâmplă ceva, un dosar la un ministru, un scandal cu liderii partidului tot pe la DNA și așa mai departe, este o vânătoare continuă și ea nu se va opri decât în momentul în care legile justiției vor fi votate în Parlament.

Prin urmare, și prin însăși declarația lui Dragnea de ieri, domnul Tudorel Toader așa cum are legile complete, incomplete le va trimite la comisia parlamentară specială care strânge toate documentele pe linie de justiție, acolo vor fi strânse toate documentele și toate propunerile tuturor asociațiilor magistraților sau magistrați simpli, fundații, organizații ca în această sesiune parlamentară, ultima din anul ăsta să facem și dezbaterea și să fie și votate toate, inclusiv modificarea la Codul Penal cum cere Curtea Constituțională, legea răspunderii magistraților care este extrem de importantă și sper că după chestia asta se vor potoli foarte multe din hărțuirile și vânătoarea asta oribilă pe care o fac la adresa noastră și a celor din ALDE', a declarat Codrin Ștefănescu.

El a participat joi, la o conferință de presă la sediul organizației județene a PSD Giurgiu alături de președintele organizației județene a PSD Giurgiu și președinte al Consiliului Județean, Marian Mina, și deputatul Elena Dinu. Codrin Ștefănescu a subliniat că organizația PSD Giurgiu este "campioană" la nivel național în cadrul partidului și în acest sens conducerea centrală a partidului analizează posibilitatea ca după demisia lui Răzvan Cuc din funcția de ministru al Transporturilor să fie restabilit un echilibru și din cadrul organizației județene a partidului să fie numiți secretari de stat în ministere.

"PSD nu duce lipsă de oameni competenți, de asta am și venit la colegii mei de la PSD Giurgiu", a mai completat Codrin Ștefănescu.

Cele mai citite

Rezultatele de la simularea Bacalaureatului

Ministerul Educației (ME) a centralizat rezultatele înregistrate la simularea probelor scrise din cadrul examenului național de bacalaureat, susținută în perioada 4 - 7 martie...

Rezultatele de la simularea Bacalaureatului

Ministerul Educației (ME) a centralizat rezultatele înregistrate la simularea probelor scrise din cadrul examenului național de bacalaureat, susținută în perioada 4 - 7 martie...

Design și funcționalitate: descoperă mesele de cafea perfecte pentru casa ta

Pentru că au un rol esențial în amenajarea spațiilor de relaxare, fiind apreciate nu numai pentru funcționalitatea pe care o oferă, ci și pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă