Nicolicea: ”Ne vom strădui” să terminăm luni raportul privind cererea DNA pe numele Rovanei Plumb

de Florin Budescu , 12 octombrie 2017 - stire actualizata la ora 13:22, 12 octombrie 2017
Nicolicea: ”Ne vom strădui” să terminăm luni raportul privind cererea DNA pe numele Rovanei Plumb

Preşedintele Comisiei juridice,deputatul PSD Eugen Nicolicea, a declarat, joi, că membrii comisiei se vor „strădui” să finalizeze luni raportul privind solicitarea justiţiei în cazul Rovanei Plumb, afirmând că aceasta va fi invitată tot luni la audiere şi că aleşii vor cere Parchetului şi alte acte, informează Mediafax.

„Ne străduim să terminăm această situaţie luni ca să intre pe ordinea de zi marţi. Condiţia ca să se poată întâmpla această situaţie este să ne răspundă Parchetul General în termenul acesta şi să participe Rovana Plumb pe care nu putem să o invităm la batjocură”, a declarat preşedintele Comisiei juridice, deputatul PSD Eugen Nicolicea.Eugen Nicolicea a afirmat că Rovana Plumb va fi chemată luni. „Dacă nu izbutim să ne încadrăm va trebui să decidem ce facem dacă Parchetul nu ne va răspunde la adresă până luni şi ce facem dacă există o solicitare de neputinţă de participare.

Eu voi milita să terminăm acest lucru luni, deci este mult mai devreme decât termenul (...)”, a spus social-democratul. Nicolicea a spus că avocatul Rovanei Plumb a depus o solicitare.

„Prin avocat, ne-a învederat faptul că de la dosarul cauzei lipsesc mai multe declaraţii despre care s-ar putea crede că există, spre exemplu declaraţia dată de Lucia Varga, fost ministru delegat, semnatar al notei de fundamentare alături de doamna Rovana Plumb, procesul verbal, mai multe declaraţii, memorii ce aparţin doameni ministru Shaidehh şi consideră că acestea sunt utile cauzei ţinând cont de următoarea chestiune: doamna Rovana Plumb este acuzată că este complice la o faptă făcută de doamna Sevil Shaidehh. Evident, ca să poţi să fi complice la ceva, trebuie să poţi să discuţi despre fapta principală. Aceasta este motivaţia penru care avocatul cere lămuriri despre fapta principală”, a adăugat Nicolicea.

Deputatul PSD a spus că va înainta solicitarea Parchetului, afirmând că instituţia va decide dacă va pune la dispoziţia aleşilor actele solicitate. „Vom face demersurile ca doamna să ştie că este invitată luni, îi vom preciza şi ora în funcţie de ce mai avem în aşa fel încât probabil luni seara să încheiem raportul şi să intre pe ordinea de zi de marţi”, a mai spus Nicolicea.

Comentarii

 • Cum, nene Nicolicea, nu-ti mai trebuie 15+14 zile?

  12 octombrie 2017 17:24

  Te-ai dat rotund, spunand in bataie de joc, ca aveti nevoie de 15 zile ca sa studiati cererea DNA in privinta Rovanei Plumb si de alte 14 zile, ca sa redactati raspunsul. Acuma poti rezolva toate astea pana luni? Ti-e teama ca dispare subiectul raportului vostru nesimtit, adica te temi ca Rovana Plumb va fi remaniata imediat? Vai de capul dumitale, sarac in neuroni, dar plin de ingamfare!

  raspunde comentariului
 • viceversa

  12 octombrie 2017 14:59

  In CV-ul d-lui Nicolicea figureaza o sectie - calculatoare electronice, la facultatea de electronica a upb,o sectie care nu exista cand a absolvit dansul in 1982. A fost la cererea lui o astfel de sectie? Dupa ce ca dupa media mica a luat post deabia in Drobeta T Sev, se pune intrebarea de cum de a fost facut subit sef la IIRUC in Bucuresti in 1984 si are acum o cariera in drept. Acoperiti-ma si ajung sa ranjesc sus.

  raspunde comentariului
 • Penala

  12 octombrie 2017 14:30

  Furati, furati, furati....atat au invatat tovarasii lui Lenin.

  raspunde comentariului
 • Marconi

  12 octombrie 2017 13:26

  Infractorul communist Nicolicea vrea sa fie judecator nu stiu ce sa mai faca otrepele comuniste sa nu ajunga la puscarie acolo unde le este locul PSD= ciuma rosie . Acum 2-3 ani PSD urla in gura mare ca separarea puterilor in stat nu exista ca presedintele intra peste justitie , Parlament , acum nu-i mai deranjeaza ca parlamentul plin de hoti se erijeaza in tribunal cu Nicolicea judecator

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design