6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăTechCe spune liderul deputaților PNL despre Dacian Cioloș

Ce spune liderul deputaților PNL despre Dacian Cioloș

Liderul deputaţilor PNL, Eugen Nicolăescu, a declarat că a fost coleg cu premierul Dacian Cioloș, despre care a spus că este ”serios, foarte strict, dar nu foarte sociabil”, relatează Mediafax. 

”Eu cu Dacian Cioloş am fost colegi în Guvernul Tăriceanu şi atunci am lucrat cu el foarte bine. Era un coleg serios şi, în acelaşi timp, nu foarte sociabil, dar suficient de receptiv la argumentele pe care le aveai”, a declarat, miercuri, liderul deputaţilor PNL, Eugen Nicolăescu, întrebat cu l-ar caracteriza pe Dacian Cioloş.

Citește și: Provocările premierului desemnat Dacian Cioloș

Nicolăescu a mai spus despre Cioloș că nu este o persoană foarte sociabilă.

”Nu era pe prietenie, hai să mergem să bem ceva, să vorbim nu ştiu ce. Era foarte strict, foarte precis, ceea ce mi se pare un lucru bun”, a adăugat Nicolăescu.

Fostul comisar european pentru Agricultură Dacian Cioloș a fost desemnat, marți, de către președintele Klaus Iohannis, pentru funcția de premier, Iohannis precizând că soluția agreată cu partidele politice, cu foarte mici excepții, este cea a unui guvern de tehnocrați.

Dacian Cioloş, desemnat de preşedintele Klaus Iohannis pentru funcţia de premier, are la dispoziţie 10 zile pentru întocmirea listei şi a programului de guvernare, cu care să se prezinte în faţa Parlamentului pentru obţinerea votului de încredere, pentru învestire fiind necesare 274 de voturi.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă