Cătălin Ivan, europarlamentar PSD: În seara asta pică sigur premierul

de Mihai Diac , 12 octombrie 2017 - stire actualizata la ora 21:20, 12 octombrie 2017
Cătălin Ivan

Europarlamentarul Cătălin Ivan, provenit din PSD, a afirmat, joi, într-o postare pe Facebook, că ”pică sigur premierul” indiferent de deznodământul şedinţei CExN al PSD.

Ivan estimează că, pe de altă parte, Sevil Shhaideh ar pute fi ”premierul real”.

”În seara asta pică sigur premierul. Fie Mihai Tudose îşi dă demisia, ceea ce ar fi foarte grav şi cu efecte profund negative pe termen mediu şi scurt nu doar pentru PSD, fie Sevil Sheidehh, premierul real din ianuarie până astăzi analizând după prerogative şi fondurile avute la dispoziţie, pleacă şi atunci vom avea şansa reală a unei guvernări PSD”, a scris Cătălin Ivan.

Europarlamentarul îi reproşează preşedintelui Liviu Dragnea că duce partidul în crize repetate. ”Cert este că actuala criză este creată de unicul şi inconfundabilul Liviu Dragnea, acelaşi care ne-a dus şi în criza ordonanţei 13 şi în cea legată de demiterea guvernului Grindeanu. Dragnea furnizează cu generozitate o criză cam la trei luni. Până când?”, a conchis Ivan.

Conducerea PSD dezbate la această oră oportunitatea unei remanieri şi dimensiunile acesteia.

Miniştrii Rovana Plumb, Sevil Shhaideh, Răzvan Cuc şi Ilan Laufer şi-a anunţat disponibilitatea de a renunţa la posturile guvernamentale dacă membrii Comitetului Executiv Naţional al PSD le solicită acest lucru.

Comentarii

 • Tudor Andrei

  13 octombrie 2017 6:51

  Singurul vinovat de criza politica este LIVIU DRAGNEA, personaj malefic din PSD. Dacă nuL zboară pe acest individ din PSD toți din jurul sau vor avea de suferit.Uitati-va romani cât de democrat este acest partid,cu Wolfswagenuri și BMW-URI la porțile de noapte ale PSD.Toți au aceeași gândire dat ii desparte un singur gând, cum sa-și crească averile și nimic mai mult.Declaratii de genul ca am atras fonduri europene,ca lucram in beneficiul romanilor sunt apa de ploaie.Voi cei din acest CEX luați-va de mâna și plecați acasă,sunteți toxici.PSD SE VEDE DE LA O POSTA CA NU ARE NICIO REZERVA DE CADRE DOAR O ADUNĂTURA DE ÎMBUIBAȚI CARE RADPUND DOAR LA COMENZILE DE AFARA!ROMANI DEȘTEPTAȚI-VA ODATĂ !

  raspunde comentariului
 • Circ pesedist

  12 octombrie 2017 23:41

  S-au prefacut ca se cearta! S-au prefacut ca vor fi remanieri in guvern. S-au prefacut ca prezinta un raport in care i se imputa premierului nerealizari care au termenul 1 ianuarie 2018, sau pentru masuri suspendate. S-au prefacut ca dezbat probleme serioase, legate de fantoma aia numita "programul de guvernare", o absurditate pentru care Dragnea nu isi ia raspunderea, dar care trebuie neaparat dus la indeplinire. S-au prefacut ca ar exista demisii, discutii, tabere. Totul e o mare cacialma! Au vrut, in realitate, sa abata atentia de la faptul ca au taiat TOTAL investitiile, ca au crescut datoria nationala cu 10 miliarde de euro in numai 9 luni, ca invatamantul, sanatatea, cercetarea, industria sunt toate o ruina! Si au un tupeu pentru care merita puscaria! Auzi la pupaza aia care e mare primareasa - ci-ca sondajele si opiniile despre activitatea parlamentarillor sunt absurditati. Adicatelea, cum indraznim noi, talpa tarii, platitorii de taxe, sa avem opinii? Totul a fost o mascarada, ca sa traga de timp, ca sa isi ascunda hotia si incompetenta, ca sa arate ce grea este munca de conducere! Mai vor si aplauze! JOS PSD, JOS ALDE, JOS DRAGNEA, JOS TARICEANU !!!

  raspunde comentariului
 • Nu mai furati tovarasi

  12 octombrie 2017 21:47

  Am ajuns paria Europei si a intregii lumi.

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design