Călin Popescu Tăriceanu, despre Daniel Constantin: Fuge de congres, sperând că ajungem la vreo înțelegere. Nu mai fac niciuna. Am făcut la alegerile parlamentare și m-am fript

de Roxana Petre , 20 martie 2017 - stire actualizata la ora 17:15, 20 martie 2017
Călin Popescu Tăriceanu, despre Daniel Constantin: Fuge de congres, sperând că ajungem la vreo înțelegere. Nu mai fac niciuna. Am făcut la alegerile parlamentare și m-am fript

Copreședintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat, luni, la Parlament, că Daniel Constantin „fuge” de congresul partidului, care va avea loc în 21 aprilie, și în cadrul căruia va fi decisă conducera formațiunii.
 
 „Am văzut zilele acestea reînviindu-se ideea unui partid naționalist, format din PRU și mai știu eu ce. Nu știu dacă domnul Constantin are vreun gând. Până acum nu m-am întrebat (...). Am primit câteva știri, în fugă. Nu i-am oferit nicio funcție dl. Constantin, pentru că nu am în buzunar funcții. Mi-a zis domnia sa că o dorește. Ar fi preferat să ajungem la o înțelegere privind ocuparea funcțiilor de conducere, pe care cred că nu o merită. Dânsul fuge de congres, doar-doar om ajunge la vreun fel de înțelegere. Eu nu mai fac nicio înțelegere cu dânsul. O dată mi-a fost suficient și m-am fript - la alegerile parlamentare”, a spus Călin Popescu-Tăriceanu. 


Citește și:  Scandal în ALDE. Tăriceanu anunță că membrii partidului își vor alege șeful în 21 aprilie și îl acuză pe Daniel Constantin de șantaj. Fostul șef PC a susținut că adunarea de astăzi este nestatutară: Nu plec din ALDE, dar nu accept ca cineva din afară să ia decizii în partidul nostru 

Copreședintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat că în 21 aprilie, membrii formațiunii își vor alege președintele unic, iar Călin Popescu Tăriceanu și-a anunțat candidatura. Pe de altă parte, Daniel Constantin a declarat că ședința de astăzi este nestatutară și că mâine va discuta cu premierul Sorin Grindeanu. Constantin a spus că el și ceilalți foști membri PC nu vor părăsi partidul, dar că nu acceptă ca o persoană din afara formațiunii să ia decizii în partid.

Întrebat dacă există vreun risc privind pierderea alianței de guvernare, Călin Popescu-Tăriceanu a precizat că nu exisistă niciun risc. „Probabil că vor fi câțiva din fostul PC care să-l urmeze pe dl. Constantin. Nu pune în pericol majoritatea parlamentară(...). Majoritatea care susține reforma nu este în niciun fel în pericol”.

În ceea ce privește idee de a accepta UDMR la guvernare, Tăriceanu a afirmat: „Noi am lăsat o ușă deschisă”.


Citește și: Tăriceanu: Am fost șantajat de Daniel Constantin în legatură cu anumiți colegi care urmau să candideze pe listele de la parlamentare 

Copreședintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat că a fost "pur și simplu șantajat" de Daniel Constantin, celălalt copreședinte, care i-ar fi impus anumiți oameni pe listele de candidați la alegerile parlamentare.

 

Comentarii

 • Preda-te Caline

  20 martie 2017 21:44

  Penalul Tariceanu se bucura pentru demiterea lui Kovesi si Coldea precum s-a bucurat Armstrong cand a pasit pe Luna.

  raspunde comentariului
 • Willie Wurmbrandt Koln Germania

  20 martie 2017 18:43

  ACEASTA CREATURA HORROR NUMITA TARICEANU VA FI FOARTE CURAND COLEG DE PENITENCIAR CU DRAGNEA. EXISTA INFORMATII CA ACESTE ANIMALE AU PLANUIT INABUSIREA IN SANGE A VIITOARELOR MANIFESTATII DUPA CE VOR DA ASALTUL FINAL LA DNA. PE CATALIN RADULESCU L-A LUAT GURA PE DINAINTE. JAVRELE PSD ALDE VOR FI DIZOLVATE CA PARTIDE DUPA REVOLTA ANTI PSD ALDE. JIGODIILE PSD ALDE VOR MERGE DEFINITIV IN ISTORIE SAU VOR PRIMI AZIL LA RUSI. VOI FI ALTURI DE VOI PESTE TOT UNDE SE VA MANIFESTA PASNIC. VIOLENTA LE APARTINE ACESTOR NENOROCITI NUMITI PSD ALDE. SUNT NASCUT SI CRESCUT IN SIBIU CHIAR DACA TRAIESC IN GERMANIA DIN 1990. ROMANIA ESTE SI TARA MEA. ROMANI SAPTAMANA CE VINE VOI FI ALATURI DE VOI. VA IMBRATISEZ. CURAJ, UNITI INVINGEM SATANA!

  raspunde comentariului
 • ION

  20 martie 2017 15:10

  MULT BINE A FACUT PSD-LUI ACEASTA COADA DE TOPOR . SI MULT RAU PNL -LUI SI TARII .

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design