Alina Gorghiu:"Moș Crăciun poate veni în orice clipă și în politica românească"

de Iulian Budușan , 10 noiembrie 2017 - stire actualizata la ora 12:17, 10 noiembrie 2017
Alina Gorghiu:"Moș Crăciun poate veni în orice clipă și în politica românească"

Senatorul Alina Gorghiu a declarat, joi seara, pentru presa locală, în emisiunea ”Interviurile Timişoarei”, că în cazul în care moţiunea de cenzură privind măsurile fiscale va trece, îşi doreşte un guvern liberal, şi nu unul tehnocrat. 

”Moş Crăciun poate veni în orice zi în România şi în politica românească. Dacă vine moţiunea şi trece, îmi doresc un guvern liberal, cu un prim-ministru liberal, nu tehnocrat”, a declarat senatorul de Timiş.

Gorghiu a spus că PNL are toate ”ingredientele” pentru o guvernare

”Avem toate ingredientele pentru o guvernare sănătoasă în acest moment, avem comisii de specialitate care lucrează la foc continuu, la proiecte, pentru îmbunătăţirea, actualizarea programului de guvernare, avem un preşedinte care oricând ar putea prelua portofoliul de prim-ministru”, a declarat fostul lider liberal.

Întrebată dacă PNL are un Guvern din umbră, Gorghiu a spus că acest lucru ar însemna ”să ne omorâm între noi”.

”Nu, nu (nu avem Guvern din umbră – n.r.), pentru că asta ar însemna să începem să ne omorâm între noi. În momentul în care încep deja să fie repartizate informal portofolii, începe o competiţie internă care poate genera monştri”, a completat Alina Gorghiu.

PNL a anunţat iniţierea moţiunii de cenzură şi organizarea de proteste în stradă, urmare a măsurilor fiscale adoptate de Guvern. Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a spus că pentru moţiunea de cenzură se va apela la ”susţinerea fiecărui partid politic şi a fiecărui parlamentar”.

Comentarii

 • Mirela

  14 noiembrie 2017 18:04

  Primul lucru pe care ar trebui sa il faca Mos Craciun - daca ar veni, ceea ce se vede ca nu se prea intampla - ar fi sa te cheme oleaca la DNA pe tine si pe prietenii tai PSd-isti de care nu te deosebesti de loc, `draga` Alina Gorghiu Burghiu Dej ! Pentru rolul tau `proeminent` in falimentarea INL in dauna statului roman caruia i-ai produs, tu si echipa ta de `lichidatori` judiciari - platiti , culmea din banii mei si ai tuturir contribuabililor romani - sa aparati interesul statului. Interes cu care v-ati sters la fund neprezentandu-va la ultiam sedinta de judecata si declansand astfel lichidarea averii colosale a INL pentru o datorie de 10-11 ori mai mica decat valoarea patrimoniului INL. Asa ca, `draga` Alina Gorghiu Burghiu Dej, cu ce te deosebesti tu de hotzii de la pSd ?!

  raspunde comentariului
 • un prost

  11 noiembrie 2017 18:14

  Draga GHIOCEL !!!!!!! Te rog lasa FEMIA SA GHISESE

  raspunde comentariului
 • ghiocel trandafir poanta

  11 noiembrie 2017 10:13

  asta e inconstienta .inca nu-si da seama de ce au pierdut alegerile.

  raspunde comentariului
 • Kuminecaturile Gemene

  11 noiembrie 2017 5:20

  Mos Cracaciun aka Sfantul Klaus, pe numele de scena Konchita Wurst, ecce pregatit sa intre in case pe usa din dos si sa dea celor strategici cadouri cumparate din banii pizderilor, dar deocamdata sede la masa tacerii cu Cristian Homobuci sa inbuce o felie de preskur si sa vada ce a mai ramas din PIB...

  raspunde comentariului
 • Doru

  10 noiembrie 2017 15:14

  " Vrabia malăi viseaza" . Vrabiuta mica de Gorghiu , care are tot atăta creier ca pasarea mentionată crede ca mai pune cineva "botu la vrejeala".Rărăita mică ce esti ...

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design